Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

SkiZma - SairasZsessiot - 25.3.2011 >

Merkintä 1. Perjantai 25.3. tapahtui seuraavaa: Oli tuulinen ja myrskyisä ilma, kun 2-3 nimeltämainitsematonta henkilöä kohtasivat paikassa X. Paikka X oli arkinen ihmisten kohtauspaikka, mutta ennen kaikkea projekti Z:hen tarvittavan laitteiston kehto. Projekti Z luokitellaan erittäin salaiseksi (Highly Classified), jopa niin salaiseksi, etteivät projektiin kuuluvat itsekään tiedä, mitä tapahtuukaan. Koska projektiin tarvittava laitteisto on ns. korkeamman asteen teknologiaa (Hi-Tech), lupaa laitteiston tarkemmalle kuvaukselle ei ole myönnetty kilpailevan toiminnan takia.
Samalla alueella pohjois-koillisessa maisemaa hallitsee sylten syvyyksinen, kilometrien korkuinen ja lahden levyinen tarkkailutila (Z), jossa kyttääminen, tarkkailu eli kyyläys ovat toteutettavissa parhaiten projekti Z:n määrittelemin edellytyksin.
Päivälle suunniteltu tavoite, siirtää laitteisto (Hi-Tech) paikasta X (laitteiston kehto) paikkaan Z (projekti Z:n tapahtumapaikka, teeman mukaisesti ns. High Tower, jonka korkeus merenpinnasta ei ole määriteltävissä), onnistui ennalta-arvaamattomasti. Tavoitteeseen kuului myös värähtelyjen vaimennus, jotta rengasmainen aaltoliike ei hallitse tilaa ja projektia. Tarvittavan komentokeskuksen pystyttäminen on aikaavievää, joten lopulliset kytkeytymiset säteilevien sävelien verkostoon tapahtuu myöhemmin. Projekti Z on alkanut, oletko valmis ottamaan sen vastaan(ajankohta määrittelemätön)?

Kirjoitettu Saturday 26.03.2011

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: