Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

Tomorrows Dream ; Bon Jovin lämppäriksi olympiastadionille!!

TOMORROWS DREAM on osallistunut mukaan Radio Novan ja Hitlantiksen isännöimään bändikilpailuun, jossa etsitään lämppäriä Bon Jovin ensikesän Olympiastadionkeikalle, Helsinkiin!

Bon Jovi on sitoutunut auttamaan aloittelevia bändejä, ja niinpä he tarjoavat sainaamattomille bändeille mahdollisuuden toimia heidän lämppärinään valikoiduilla Open Air 2011 -kiertueensa keikoilla. Helsinki on yksi näistä!

Bon Jovi ei tuo Helsinkiin lämppäriä mukanaan. Sen sijaan Bon Jovi tarjoaa mahdollisuuden nousevalle suomalaisbändille voittaa paikka heidän lämppärinään Olympiastadionilla perjantaina 17. kesäkuuta.

Radio Nova ja Hitlantis isännöivät kilpailun, jonka avulla etsitään sainaamatonta suomalaisbändiä Bon Jovin lämppäriksi. Kuka tahansa voi äänestää suosikkiaan maanantaista 16.5 lähtien. Kymmenen Hitlantiksessa eniten faneja 16.5.-2.6. ajalla saanutta bändiä pääsee Bon Jovin kuunteluun. Tästä kärkikymmeniköstä Bon Jovi valitsee itselleen lämppärin Olympiastadionille, Helsinkiin, perjantaina 17.6.2011.

Joten eiköhän äänestetä TD tuohon kärkikymmenikköön!! Ei muuta kuin kaikki fanit, ystävät, tuttavat ja muuten vaan hihhuloijat käykäähän liittymässä TD:n faniksi Hitlantiksessa, 16.5.-2.6. välisenä aikana, osoitteessa www.hitlantis.com.

Suora osoite TD:n profiiliin: http://hitlantis.com/#/tomorrows-dream

Ja siis HUOM! vain 16.5-2.6 välisenä aikana liittyneet fanit/äänet lasketaan mukaan kilpailuun!!

Alla olevasta linkistä löytyy vielä tarkempia tietoja itse kilpailusta:

http://hitlantis.com/competitions/bonjovi/

Ystävällisin terveisin, Tomorrows Dream

KIITOS!

Kirjoitettu Wednesday 11.05.2011

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: