Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Iisakin kirkko

"Ilmeinen" löytyy viimein linjoilta. Vetäisin pikaistuksissani siitä heti perään hivenen bassottomamman ja aavistuksen rumpuisemman version eilen julkaisemani päälle. Vaikea silti mennä sanomaan paraniko. Kesti kyllä itse biisin äänittäminen luvattoman kauan. Tosin juuri aloittamani opiskelu (työn ohessa) syö kaiken ajan arki-illoista perjantaita lukuunottamatta, pahimmillaan seuraavat neljä vuotta.

Uudet kuulokkeet on kyllä hyvät. Samalla kyydillä kotiin saapui Pod X3, jolla siis vetäisin bassot tuohon viimeisimpään. Soundien kanssa on huimasti enemmän vaihtoehtoja kuin TonePortin kanssa, ja niitä on yllättävän hauska vääntää jopa laitteen itsensä namiskoita pyöritellen. Joku hetki siinä kyllä meni, mutta oli intuitiivisempaa kuin miltä ensin vaikutti. Tosin vekotin on ehtinyt vetäistä pari kertaa Windowsin kyljelleen, onneksi ei mitenkään kriittisessä vaiheessa kuitenkaan.

Seuraavana päivityskohteena varmaan monitorit. Parempi akustinen olisi myös kiva, ja tietty jos siihen vielä jonkun mikin hommais äänityksiä varten... :)

Kirjoitettu Saturday 03.09.2011

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: