Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Tutkimusmatka jatkuu

Taidan olla vieläkin musiikillisella tutkimusmatkalla. Nimittäin olen tähän mennessään jakanut muutamia omia kappaleita omalla nimellä sekä konemusiikkia DJ Tompa. Rock kyllä kiinnostaa mutta minua on viime aikoina alkanut kiinnostaa myös muut musiikkityylilajit kuten reggae, soul, jazz, konemusiikki ja maailmanmusiikki.

Kaikkia tyylilajeja olisi kiva yhdistää omissa musiikkiprojekteissa etenkin kun olen suunnitellut elektropopyhtyeen perustamista tänä vuonna. Olen jopa harkinnut esiintyväni musiikkiuran alkuvaiheessa taiteilijanimellä Tomi Antero mutta kyllä aion esiintyä myös omalla nimelläni niin trubaduurina kuin Tuuran ja Einestein nimissä.

Tosin sanoen minulla on ollut pientä epävarmuutta siitä kuka mä oon mutta ainakin rock- ja popmuusikko minusta taitaa olla tulossa. Jos olisin reggaemuusikko joutuisin varmaan hylkäämään muut musiikkiprojektit sillä reggaen yhdistäminen rockiin ei taida olla kauhean viisasta ellei sitten reggaevivahteet kuuluisi progressiivisen rockin puolella sillä Tuurasta taitaa tulla enemmän progressiivista rockia tekevä yhtye kun sellainen mitä minä aluksi ajattelin. Siksi olenkin ruvennut kutsumaan Tuuran musiikkia progressiiviseksi vaihtoehtorockiksi.

Kirjoitettu Sunday 02.08.2015

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: