Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

vois.......

jaaha

oon yksin kotona ja täällä on jännää, joten ajattelin kirjottaa tänne. Toimiiks toi???!

oon täällä ollu pimeessä ja kuunnellu musiikkia. ollu HIENOO. (meinasin kirjottaa "kivaa", mutta luin äsken noita mun vanhoja kirjotuksia ja opin sieltä ton sanan.)

mitähän tänne halusin kirjottaa?

mulla menee ihan hyvin.
luin tosiaan noita vanhoja kirjotuksia. ei oo menny aina niin hyvin. oon miettiny aika paljon sitä aikaa. join aika paljon viinaa ja aika usein. oli aika vaikeeta. mut aika hyvin tai yllättävän hyvin hoidin koulun. nyt kun olin tuolla juhlissa ja join viinaa niin ei kyllä oikein maistunu. hyhhhh.

niin mietin tossa joku päivä aiemmin, että varmaan oli aika paha paikka mulle ne kaikki ihmissuhdejutut silloin. ihanat raivarit saunalla sillo joskus <3. ehkä oli viinalla vähän osuutta asiaan. mut varmaan henkisesti ollu aika rajalla. olihan se toiminta aika kyseenalaista. ei tehny hyvää mulle. tai jotain kai hoidin sillä toiminnalla, mutta ehken ihan onnistuneesti. olin hoitavinani. totta kai se auttoi johonkin siihen pahaan oloon se kun sai muita "palvella". . . . . . jotain hyväksyntää kai hain. mut rajansa siinäki hei!!!! ja ei on ei ja niin edelleen.

en oikei arvostanu itteeni

porukka vähä yritti sanoo, että jois vähä vähemmä. ei mua määräillä!! et joku vois tykätä musta selvänäki. just joo.. ei menny läpi :D gee. ois ehkä voinuki tykätä. mut mut.. oli kännis nii siistii vissii. eikä ollu nii jäätävii krapuloita. ois (ja ois) voinu vaikka mitä jännää varmaa selvinpäinki tehä. jos ois vähä keskittyny muuhunki ku siihen "arvostuksen ja hyväksynnän" hakemiseen. voinu tehä vaik jotai musajuttui ja muuta. kaikenlaista. ois ollu erilaisii ihmisii siin ympärillä joiden kans ois voinu syntyy vaikka mitä, jos ois semmoseen ryhtyny. mut keskittyminen meni vähä muihin juttuihin.

oha se iha jännää olla humppelissa nykyäänki, mut ei sitä sillee voi rennosti ottaa ku töitäki joskus tehtävä ja sit tulee karsee krappeki.

mut eipä täs ny mitään viinanhimoo oo vaik näköjää koko kirjotus täynnä jotain viinajuttui :D

join muuten tänään kaljaa, maistu pahalta :D.

tää on hauskaa kirjottaa tänne! älkää vaa lukeko. no ei vaa. tuskin kukaan tätä lukee, mutta jos lukee niin oon kyllä tietoinen ettei tää oo mikään yksityinen päiväkirjä. huomasin ään
.

tanssiminen on kivaa!! kuuntelen täs ny rihannaa ! uuhh


joo. on aika jännää. toistan koko ajan tätä samaa asiaa.
tää yksin kotona oleminen on aina niin erilaista kuin yhdessä kotona oleminen.
tykkään kyllä tästä.
yksin omien ajatusten kanssa.
ja tämmönen "taiteilija" tääl heiluu ja miettii kaikenlaisii projekteja ja elämää.
don't stop the music.


mut oikeesti pitäs alkaa tehä semmosii kivoi juttui. mitä tänäänki mietin. kaikkii hyvii ideoita on, toteutusta vaa kaipailevat.

pitäs ja pitäs.. . . .

nii. mitäs muuta?
joo käyn töis. on iha jees.
ei sen kummempii fiiliksiä herätä.
välil mietin vanhoi hommii. mut sit taas ne ei oo oikein hallussa. ei ollu sillon ruudinkeksijäaikoihin ja nykyään vielä vähemmän. mut aina telkas ku nään jotain tuttui kaavoi ni tulee hienoinen kaipuu :D haha . kaavojen pyörittely on toki mukavaa. se puuttuu nykyisestä työstä tyystin!! just don't let me down.

nyyh.

kohta alettava iltapalalle.

tuolta päiviksestä löyty muuten hauskoja juttuja. vissii jotai yöllisiä odotuksia? hooh. pääs aika hyvin tunnelmaan kun luki sen pätkän. kevyttä riippuvuutta.

oonks kirjottanu jo liikaa?

miksei mulla oo videokameraa?
ny alan kyl suunnittelee hei näit juttui!
piti kyl opiskellaki.
mut opiskelin jo tänään vähäse. kai se riittää?

tos ku makasin lattial ni mietin et mitäääää?? mitä tapahtuu mun elämässä. onko tässä mitään järkeä? on se VÄNKÄÄ ku pysähtyy ajattelemaan. mut onko tarkoitus elää vain arkea ajattelematta sen enempää? liika ajatteluki on välillä vähä päätöntä. ja arkikin on kivaa. vai hienoo? :P (meinas muute tulla heino!)

TAKE ME OUT.

niin semmonen juttu kans. tänään kävelin bussipysäkille ja seisoskelin sitte siellä pysäkillä ja lauleskelin. ja OHOO ajattelin. ajattelin että on kivaa siinä bussipysäkillä olla. ja että se on aika tuttua hommaa. ja tykkään siitä. mut mietin kans sitä, että kauankohan totakin jatkuu. ei varmaan iha koko loppuelämää. nautittava ny noistaki kunnol. haha.

hmm.
ehkä VOIS sosiaalisii taitoi kehittää. ::: :D: :D ::D


... ja sitä samaa rataa!!!

mitähä ny. ehdottoman maanalaista. on siistii.

en jaksa enää kirjottaa. alan keskittyy tähän musiikin kuunteluun. vaik täs onki iha väärä kertsi. mut ei aina voi voittaa. onneks säkeistöt ässät niin ku aina.

tänks muistoista.

______________________
tota, tossa, toi..."

Kirjoitettu Monday 25.02.2019

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: