Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

taas tätä vanhaa paskaa

joskus yöllä...
eli ne jotka tuntee mut irl tietää et viime talvena ja nyt keväällä meitti pyörtyili paljon...ilman mitään syytä...syytä ei edelleenkään ole mut pyörtymiset, jotka hellitti jo hetkeks o bäkk.(ja voi v***u jos joku alkaa saarnaa jotai paskaa etten syö tarpeeks tai jotai, syön ihan normaalisti!)

asiasta toiseen... mä en oo ikinä kärsiny viikkoo tällä tavalla ennen... ainakaan pitkään aikaan. Mut sen mä lupaan et jos sunnunatihin mennessä ei oo *"sensuroitu" pätkä* nii meitti spittaa ja lujaa! Ja täsä samalla voin luvata et nyt viikonloppuna meitti ei kuosittele nii et sammun, koska filmi ei saa mennä poikki...
toivon vaa etten törmää yhteen nimellä mainitsemattomaan miespuoliseen enkeliin ku oon kännis sillä viime dokureisult, jost pätkii filmi aika lailla, muistan sen verran et ku se kysy piitkän keskustelun jälkee et jos mulla on joku "mies" nii vastasin "vitut mull kettää o(mikä kylläki oli valetta),enkä haluukkaa"...:/ mikä jälkeenpäin harmittaa ku mä luulen et se välitti/välittää oikeest, mut...mut mut...nii... onneks siitä illast o pari ilostaki muistikuvaa, kuten lämpimät halit, turvaa tuovat sanat ja pehmee syli, ei mitää hätiköityy paskaa tai muuta "epämukavaa kontaktii" :)

mut ei siit sen enempää, ja jos v-loppu kusee big-time nii sit ei muutaku kossupullon ja jääteepurkin avulla takas turvalliseen ihmemaahan :)

ja nyt vois lähtee vittuun täält ja mennä nukkuu ku jutut alkaa oleen nii syvällisii et kohta o vaaraa et hukkuu! ;P

22.33
"nyt se ikkunasta roikku, mun perääni huusi 'mee äkkiä, huora, ime uutta kaluusi', mitä tohon ois lisänny, kaikki oli sanottu, lyhyesti ja ytimekkäästi koko juttu"<- meitin biisi? :P hmm... *lol* XD (mariska - A.N.T.E.E.X.I)

Kirjoitettu Friday 18.06.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: