Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Jänskää!

Enää kuukausi koulua ja jos alkaa laskea päiviä niin eihän niitä montaa ole.
Tänään on vappuaatto ja ajattelin pysytellä kotona. No huilutunnille menen, kun lupasin hölmöyksissäni, mutta muuten.. Kaverin luo olisin voinut mennä, mutta sinne tulee puoli koulua, joten ei kiitos. Eikä nyt oo oikein fiiliksiä.
Tapasin eilen "psykologini". Heh.. Tuli taas juteltua koulusta oikein olan takaa ja vähän kauempaakin. Tuli aika kiire, kun meidän piti nähdä puoli viideltä niin minäpäs pääsin huilutunnilta vasta puolelta, kun vähän myöhästyin, mutta eipä se kai paljoa haitannut. Oli "psykologi" ehtinyt kumminkin hyvin syömään. Ei ole taas pitkään aikaan ollut mulla niin hauskaa kuin eilen. Harva enää jaksaa kuunnella mun löpinöitä, mutta hänpä jaksoi tai ei ainakaan kesken nukahtanut =) Sain kuulla jopa tarinan valkoisesta pilvestä, mutta siinä tarinassa on vielä hiomista. Mutta minulla tosiaan oli hauskaa ja siitä kiitos "psykologille"!
Tänään oli koulussa Idolssi. Aika hyviä esiintyjiä.. Ite en olisi mistään hinnasta mennyt tai no ehkä jostain hinnasta, mutta siitä ei nyt jaksa puhua.

Kirjoitettu Friday 30.04.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: