Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Autotallistudio

Raahasin sitten melkein kaikki soittokamani maalle ja pistin autotalliin pystyyn studion. Eilen (12.7.) sain nauhoitettua Saamattomien uuden version loppuun asti. Rummut siihen oli nauhoitettu jo toukokuussa, bassoa en edes muista milloin, mutta eilen siis komppi, melodia ja soolokitarat. SG200 ja MicroCube yhdistelmällä soundit syntyivät. Signaali siitä T.Bonen 57:lla Soundcraftin pöytään ja siitä MT50:iin. Juicius Maximuksen puolelta voit käydä kuuntelemassa lopputuloksen.

Tänään väsäilin Vetosolmulta kesken jäänyttä "Puli" -biisiä. Soitin siihen ensin rytmikitaran (SG200 kaulamikillä, MC:stä Black Panel mallinnus; Gain 10), sitten rummut, tämän jälkeen basson (Thunderbird suoraan mikseriin). Sitten alkoikin jo raidat käydä vähiin joten tein rummuista ja bassosta monomixin (Saamattomissa sama juttu). Halusin biisiin humalaisen kuuloista viy-väy-vou -kitaraa joten slidekitara oli ehdoton. Oikeaa slideputkea kun minulla ei ole, niin kävin sahaamassa sormeen sopivan putkenpätkän jämämetallilaatikon kätköistä. Ja sieltäpä se slidesoundi löytyi.

Kunhan tulen tänään töistä takaisin niin kai se pitää vielä laulaa luikauttaakin sanat ko. biisiin. Ehkä iltaan mennessä biisi saadaan tännekin.

Sopii katsoa tämä.

EDIT: Ja niinhän sitä tuli laulut heitettyä "Puli" -biisiin. Kuulokkeista taisi valitettavasti matsku vuotaa mikkiin tai joku muu vastaava homma tapahtui sillä lauluraita tuplautui. Näin ei tietenkään ollut tarkoitus. Kun kuunnellutin isällä biisin, ekana isä kysyi, että" lauloitteko te Mikon kanssa tämän kahdestaan?"

Näin jälkeenpäin kuunneltuna tuntuu että nuo biisit vain paranevat kerta kerralta. Se jos mikä palkitsee.

Kuuntele kahden päivän sessioiden tuotokset: Saamattomat v.2. ja Puli

P.S. Nauhalle tarttui myös demon pätkä biisistä, jonka työnimi on "Venäjä-punk". Siinä on rytmikitara, basso ja surkeat rummut. Jos vaikka Virtasolan saisi soittamaan rumpuja, niin biisistä voisi taltioida paremman demon. Samalla voisi kokeilla tulisiko "Aaro" biisistä mitään.

Kirjoitettu Friday 13.07.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: