Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

joo ei sairasta

ei tänää nyt mitää ku vasta heräsin joskus vaille 8, mut eilen oli just PARASTA!! :)
en mä ees tajuu miks, mut mul oli tosi hienoo koko ajan!
kyl mä aina keksin kaikkee

mä voin vaikka kertoo koko eilisen päivän!
haha ketä kiinnostaa, mut mä haluun kirjottaa

ei tos matkalla paljon mitää ku tunnille kiipesin, mut oli siinäki jotai.. olin taas tietysti jotai tuhat vuotta liian ajoissa, nii piti jäädä kyttäileeki. mut tällä kertaa mä moikkasin niile tytöille, tai vilkutin. jopa moikkas takas! :) joo mut oli se ihan hyvä ku ei nyt viitti tylysti vaan kävellä ohikaan!
sit menin vaa kyttäilee siihen johonki kulmalle istuskelee ja venailee ku mtv3 kävelee ohi ja et kello ois vähintää 8:25. ja sit tunnille. joooh..

mut täl kertaa mun tunti oli aika kuningas! vaik taas valitti samoista asioista, ku ehä mä millään voi kehittyy tai mitään..
mut se yks bachi mitä oon vääntäny aika kauan hiki otsalla, ku viel en oikei tykkää siitä, niin siitä se sano, että ens kerralla nauhalle se!! sairasta! tosi hienoo! :)

taas mua tietenki pidettii yliaikaa tunnilla, mut ei se mitää, sit lähin kävelee koululle ja katoin että siellähän se näsä-mieski kävelee ! no kai yritin juosta tuhatta ja sataaa et saisin sen kiinni tai törmäisin siihe ees loksilla, mut se oli kyl aika kaukana.. Mut kannatti ees jotain tehä! kyl mä sit törmäsin siihen koulussa kuitenki!
mä avasin sille kohteliaasti oven ku se tuli loksaltaan ja kai mä jotai nyökkäilinki sille, niiku et "ole hyvä" tai jotai sellasta..:P ei jätkä näyttäny yhtään kummalta ei

ja sit iloisin mielin laahustin loksalle ja oottelee fysiikan tuntia

fysiikan tunti oli taas tosi hieno:) mä tykkään koska siellä on kivoja ihmisiä <3 tai eräs tietty, pikemminki, mut mitä sitte, kyl mä niist muistaki tykkään TIÄTYSTI! varmaan mä muistan mitä me siel opeteltii, herra taas selitti jotain ja jotkut nauro väliin, enkä tajunnu vitsei..
mut sit tuli kuulutus ja OOOH <3 ei mulla oli niin ihanaa katella sitä kun hääki katto mua . tollasii kuulutuksii kaivataan!

ei siin sit muuta .. HÖ
kai.

kiva sit turusel oli se samallaine paita ku mulla! ain ii k-miehellä oli taas ihanii vaatteita!! sil on niiku vaatteita mitä mä haluisin et mulla olis! ja sit ku sil on niit joitai vaatteita, mitä mulki on , nii enkai mä kehtaa laittaa niitä päälle! jätkä luulee et matkin sitä tai jotai! no hei, ei me tunnettu sillo ku ostin noit paitoi!

vähä katoin sinne hyssan luokkaan, et kuka vitsi tuol on, kun ei se n y KEKE voinu olla! no sit menin luokkaan, et joo ku noiki menee, nii meen mäki, ku ei siel oo "vakkaripaikkoi" .. :P nooo sit se "keke" , nii se oliki ITU!! ei vitsi!" vähä juoksin pois sielt luokasta ja juoruu heti et ei vellu se oli iitu kuka siel oli.!
sit viel äkkii takas sinne luokkaan tapaa ituu ja sehä heti tuli selittää mulle jotai siit kuulutuksesta, mikä meni vähä ohi...
et, like, lähetään sinne! --no mä selitin jotai juttuu vauhkona k-miehestä kans siinä ja sanoin, et venais mua tunnin jälkee, nii sit käydää ilmottautumas.

ja mehä sit käytiin ilmottautumas sinne!! vitsin sairasta! mitä mä sielki oikei teen?!
joo no kyl mä tiedän mitä mä siel teen.. jätkiii ooohh !

hyssan tunnilla kattelin vaa salaa näsää ja k-miehen niskaa ja kaikkee mitä vaan näin sieltä takaa .. iha viiliksis. mut ope ei kattonu sitä hyvällä. tai niin mä aattelin, nii yritin kattoo sitä videooki sitte, joka osottautu ainaki niitte tunneleitten osalta vähä enemmänki mielenkiintosekS!

tiättekste, nii jos oisit tuol vietnamis joskus 1960-1970 -luvulla, nii kannattais varoo ansoi. ja mä tiedän et miten niit voi varoo! :) siel on kato maassa sellane keltane lehti jossa on ruodin oikeella puolella ohut oksa pujotettu. ja siitä lehestä 3-5 metrin päässä on kattokaas se ansa! kyl MÄÄ TIEDÄN

tiätysti meit pidettii taas vähä yliaikaa, mut ei se mitään. kyl se siitä sitte. mentii laittee itun kaa nimet listaan ja sit toi niksuki kai nyt aikoo sinne myös. oli siel jo mun luokalta nyt 4 tyyppii.! hehe meiä luokka on ehkä kovin!

ruokajonos oli kans aika aitoo, ku se hiusmies oli siinä . ja mä vein viimeset maidot :P katoin kans, et onpa hyvän näköstä salaattii ja sit otin sitä aika reilusti ja oikeeta ruokaa kans.
no sit kun sitä salaattii aloin vääntää, niin kohta huomaan, ett' voi kappas onpas kovin madon näkönen juttu mun salaatissa. sit katon, että voikohan toi nyt oikeesti olla mato vai näyttääkö vaan siltä, että jos sitteki voin syödä sen. No sitten se liikuttaa päätään!!
joo joku elävä mato mun ruuassa! tosi hauskaa! sit heitin sen siihe pöydälle seikkailee ja huusin ympäri ruokalaa, että voi hyi ja yököttävää, mato salaatissa! ei mul mitää ruokahaluu kyl tai mitää menny, ei sen puoleen! b vähä katto :D

no mut elqqa vei sen lopulta sinne keittiöön sen madon ja sano, että se löyty mun ruuasta. eikä ne mitään ollu ees sanonu tai mitää. ois ny ees sanonu et "voi kauheeta!" :P mä siin vaan seisoskelin ja ihmettelin ku tää sähläs ja sitä ennen seisoskelin siin näsän nenän edes oottamas et pääsen laittaa mun tarjottimen..;)

hähä


joo ja ennen kemian tuntiiki oli aika aitoo taas
ku kato näin näsää <3

ja tunnilla tehtii estereitä! vähä se oli siistii. siitä tuli ihan päärynän hajunen! varsinki siitä jälkimmäisestä! :)
kyl me ollaan hyvii

ja mitä se näsäkään taas kattos ku jotai rääyin siinä, mut olihan mun rääyttävä, ku meinas tavarat lennellä siinä!

oon iha pihkas siiheki!

kai sit lähettii melkei kotii, moikkasin tündelle ja sillee.. en mä muista enää!
mut mulla oli niin hienoo!! :) mä hyppelehdin vaan kotimatkalla
ja turusen kaa oli kiva kinata :) hihi

no vellu kun unohdin taas kaiken mitä oli mut ei se mitään.
oli niin iloinen päivä eilen.
ja kyl tääkin tulee taas olee jotai ku oon vaa tääl jengailemas :P

ehkä se suostuski mulle, jos sillä ei oo viellä tanssiparii. mut kyl mä veikkaan et sil on. mut kuka jos ei tää yks?

kyl mä aina jostai jonku repäsen.
vähä siel tampereella tulee olee siistii. toivottavasti! :)


täst se lähtee!



__________________________
miten kaikki on valmista?

Kirjoitettu Saturday 10.09.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: