Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Turska 2004

Eilen tosiaan Turska tuli ja meni... Noin klo 14 Kimmo, Marko ja Paavo kokoontui kämpille (Timon ollessa töissä) ja lähtivät sieltä keikka paikalle Paavon autolla, joka näytti melkoisesti jo keikkadösältä sen verran oli kamaa ahdettu pieneen tilaan. Paikan päällä Leikkikoulu K-18 teki juuri soundcheckkiä, tutustuimme hieman järkkäreihin ja Timokin saapui paikalle. Sovimme, että soittaisimme Duo Jaanin jälkeen toisena...
Aloitimme oman soundcheckimme, Timo ei saanut itselleen tyydyttävää skebasoundia, mutta niillä oli mentävä. Vedettiin siinä piruuttaan Kotiteollisuuden Minä olen, kaikki kolme ihmistä "yleisössä" hymyili.
Sitten otettiin rennosti. Paikalle ei ollut tulossa parit jotka olivat "lupautuneet", mutta onneksi on joitain joihin aina luottaa. Paukku tuli ensimmäisenä, tässä vaiheessa Timo oli hakemassa yhtyeemme backstagea. Pystytimme pägstake-telttamme kentän laitaan ja nautimme olostamme. Myös Turskan keksijä Jylhän Mikko saapui paikalle.
Odotimme Duo Jaanin aloitusta, mutta ko. hemmoja ei näkynyt. Sitten meille tultiin sanomaan, että hypätkää lavalle. Niin teimme (koska oli "kiire" erinäisitä syistä) vittumainen paikka sinänsä ensimmäisinä, mutta anyway rockattiin! Juontajalla oli vähän vaikeuksia nimemme kanssa, ei ihme sinänsä... Vedimme nopeasti, kovaa ja varsin hyvin täytyy sanoa. Yleisön puolesta vaab köyhää kun eivät voineet lavan eteen vaivautua vaan taputtivat ja mölysivät parin kymmenen metrin päässä. No kyllä siellä ehkä joku tykkäskin. Meillä ainakin oli kivaa ja kuuma! Aurinko porotti ja hiki virtasi. Niin täytyy mainitä, että Paavon monitori pysyi täsämälleen yhden biisin pystyssä ja poljin hajosi, mutta vaihto kävi kätevästi. Markolla katkesi kieli viimeisessä extrabiisissä, muttei menoa haitannut.
Sitten aloitimme porukkamme kanssa kauniin kesäillan vieton ja seurailimme meininkiä, väkeä kun oli paljon. Jussi Hakulisen siinä katsoimme, vetäisi akustisen keikan... No joo kivaa oli loppuillastakin, noin klo 20 lähdimme kämpille jatkoille ja sielläkin kivaa... "Tosimiehet ei käyt ovii!!!" Juu ja tällä hetkellä (seuraava aamupäivä) vähän heikotta ja väsyttää... Muttamutta demo tulee pian ulos sitä odotellessa ROCK ON!

Kirjoitettu Sunday 18.07.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: