Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Suvaitsemisesta

Ihmisiä ei saa syrjiä, ainakaan ihonvärin, ammatin yms. takia. Sen sijaan musiikkimaun pohjalta syrjiminen on hienoa, kysykää vaikka basistiltamme Jarilta. Onhan aina mukavampaa määritellä itsensä sen pohjalta mitä EI ole ja mistä EI tykkää.

Props oli eilen osaltaan rakentamassa parempaa huomista. Soitimme keikan Rasmus-verkoston järjestämässä rasismin vastaisessa tapahtumassa. Paikkana oli Tampereen Telakka. Kivaa oli, vaikka suunnittelemani lavatempaus peruuntuikin: Olin ajatellut repiä Hausmyllyn vinyylin palasiksi lavalla aitoon Manowar-tyyliin. Ikävä kyllä divarista ei kyseistä laatuyhtyettä löytynyt. Höh. Joskus toiste sitten.

Itse keikka meni hyvin, mitä nyt Jari vähän sekoili. Tavallisestihan mies on hillitty ja rauhallinen gentlemanni... Itsekin onnistuin potkaisemaan piuhani irti kesken Lisan, mutta se ei menoa haitannut. Puolessa tunnissa ei ehkä ehtinyt saada kunnon hurmosta päälle, mutta ehdottomasti keikkafiilis jäi plussan puolelle. Ja kiitokset vielä muille bändeille ja itse tapahtuman järjestäjille.


"Miksi mun pitäisi valehdella, jos jonkun lempibändi nyt vain kuulostaa ihan paskalta?" - Jari Järvi
"Mitä kevyempi musiikkimaku, sitä veemäisempi tyyppi." - Jukka Hiltunen

Kirjoitettu Wednesday 22.03.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: