Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mopo liikkeelle

Näin, nyt on sitten saatu äänitysprosessi liikkeelle. Viime maanantaina käytiin pistämässä rummut purkkiin tamperelaisessa Fantom-studiossa, loput jutut äänitetään sitten vähän halvemmalla meiningillä.

Sinkulle päätyvät kappaleet Billboard Cameo ja Screens. Lisäksi äänitimme vielä Whips & Chains -biisin ihan varuiksi, jos nyt huomataan ettei toinen noista edellisistä toimikaan. Kovia kappaleitahan ne toki kaikki ovat.

Äänittäminen oli hauskaa ja välillä vähemmän hauskaa. Antti ja Jari soittivat demokitaroita ja bassoja Jukan rumputyöskentelyä tukemaan. Mikko tuli paikalle vain kuvaamaan, vittuilemaan ja kertomaan huonoja juttuja.

Jukka tempaisi Screensin narulle ekalla otolla, kova äijä kun on. Sen sijaan Billboard Cameota jouduttiinkin hiomaan vähän enemmän. Lopulta jätimme siitä nauhalle yhden oton ilman klikkiä ja kaksi ottoa klikin kanssa. Niistä sitten vielä valkataan myöhemmin. Lopuksi vielä tempaistiin Whips & Chainsista kaksi punk-henkistä ottoa putkeen. Tästä sitten jatketaan viimeistään tammikuussa. Luvassa on paljon kitaraa, vielä enemmän kitaraa ja elämää suurempia vokaalisuorituksia. Sellaista Bon Jovi meets Van Halen -meininkiä :)

Otettiin pari kuvaakin, ne löytyvät tuolta profiilin kuvagalleriasta.

Kirjoitettu Thursday 08.12.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: