Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Aloitetaas nyt tämmönenkin

Kun tällainen blogien yms. pitäminen on niin kovin trendikästä, niin pitäähän nyt minunkin hiihdellä perässä.

On minulla toki asiaakin: Props aloittaa ensi viikolla uuden sinkun äänittämisen!

Sinkun ykkösraidaksi on kaavailtu Billboard Cameo -kappaletta, joka löytyy kämppäversiona täältä mikseri.netistäkin. Biisi tulee kyllä oletettavasti kokemaan pienen sinkkueditoinnin rakenteen suhteen, eli tehdään siitä radioystävällisempi. Hyi saatana! No, ei me sitä aiota kovin paljon rukkailla, loppu varmaan feidataan pois. Mutta biisi tulee olemaan kyllä ihan oikeassa muodossaan tulevalla levyllämme (ilmestyy ehkä seuraavan viiden vuoden aikana...) ja tulevilla keikoilla.

B-puolen valinta on sen sijaan vielä auki, joku vähän reippaampi biisi sinne varmaan lykätään. Ja ehkä vielä sellainen, joka ei tule olemaan siinä meidän debyyttialbumilla. Päätämme kyseisen kappaleen päivää ennen studiota. Me elämme vaarallisesti.

Sinkun äänitysprosessi tulee olemaan varsin verkkainen, ensin äänitetään rummut ja sitten joskus kitaroita ja lauluja ihan rauhassa. Julkaisuajankohtana on tuleva talvi. Postailen tänne päivityksiä aina silloin tällöin, jotta fanimme (kuka vittu nyt tätäkin taas muka lukee?) sitten saavat helpotusta tiedonjanoonsa.

Palaillaan.

Kirjoitettu Saturday 03.12.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: