Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kohti joulua

Pian herkistymme joulun hauraaseen tunnelmaan ja imemme itseemme angstia tämän kaiken kapitalistisen ja perusporvarillisen mylläkän keskelllä ;) Ja sitten taas syntyykin paljon uutta ja ah niin syvällistä taidetta. Just.

Tammikuun alussa äänitellään taas. Sitten pitäisi ruveta jo miettimään sinkulle kansia ja miettiä muitakin ulkomusiikillisia ikävyyksiä. Esim. taustalakanakin keikkoja varten piti tehdä jo viime kesänä. Piti ja piti. Eihän tämmösistä laiskoista paskiaisista mihinkään oo.

Mutta on meillä sentään jo vähän taas aktiivisuutta keikoillakin; vastikään soitettiin Pispalan Musa Ry:n pikkujouluissa Tampereen Vastavirta-klubilla. Alun perin meille luvattiin 15-20 min setti, mutta saimmekin sitten soittaa melkein puoli tuntia. Ikävä kyllä meitä ei enää ollut katsomassa juuri ketään, kun pääsimme lavalle puolenyön jälkeen. Soitto kuitenkin rullasi ihan kivasti, vaikka touhu vähän kyllä tuppasi menemään yliyrittämisen puolelle.

Tammikuussa meillä onkin taas vähän enemmän toimintaa tiedossa. Ensin performoimme Tampereen Yo-talolla 12.1. ja mahdollisesti pääsemme sulostuttamaan myös vaasalaisia loppukuusta. Kotisivuillemme www.theprops.cjb.net tulee sitten tarkempia tietoja tuonnempana.

Eipä tässä muuta tällä kertaa. Jouluja.

Kirjoitettu Wednesday 21.12.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: