Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Aina valmis!

Sinkku on valmis! Tai ei nyt ihan, vielä pitää tehdä kannet ja lopullinen masterointi.

Mutta äänitykset ovat siis ohi. Toissapäivänä hiottiin vielä vähän lauluja ja bassoja ja eilen miksattiin. Sinkun ykkösbiisistä, Billboard Cameosta, tuli ehkä yllättävänkin raskas, mutta eihän tässä nyt mitään tissinläpyttelyä olla tekemässä. Perkele. Voimasanat ovat voimakkaita. Voimakas on tosin biisin kertsikin...joo kuulostaa kukkoilevalta, mutta pakko sanoa, että nyt on tyytyväinen olo.

Screensistä tuli hieman ilmavampi; säkeistössä lähennellään Teenage Fanclub -henkisiä sfäärejä ja esikertosäkeessäkin on kivan helisevä kitara. Kertosäkeessä sitten taas hyökkää pintaan jälleen tuo tuttu kitarapörinä. Don't leave home without it. Niin ja onhan biisissä sentään Popeda-henkinen väliosakin!

Singlelle tulee nyt siis sinkkuedit Billboard Cameosta, eli kappaleesta on feidattu lopun kitaravyörytys pois. Kakkosraitana on Screens ja kolmanneksi raidaksi saatamme laittaa vielä sitten albumiversion Billboardista. Katsotaan nyt ihan rauhassa mitä tapahtuu, josko joku vaikka innostuisi julkaisemaan tuon. Laitamme varmaan tässä jossain vaiheessa tänne Mikseriinkin näytemateriaalia.


Illalla sitten kuunneltiin ja ihasteltiin uutta hengentuotostamme ja lisäksi vielä katsottiin paskaa actionia: Dolph Lundgrenin tähdittämä Punisher on taattua tavaraa... Sitten vielä Klubille katsomaan Tuvalua, Lines of Leavingia ja Jadecroonia. Illan aloittanut Tuvalu kyllä pyyhkii pöytää muilla, vaikka ei muissakaan artisteissa nyt mitään vikaa ollut.

Niin ja meitä näkee seuraavan kerran livenä Tampereen Telakalla 21.3. rasismin vastaisessa illassa. Tulkaaha sinne.

"Viulu kuulostaa rockissa melkein yhtä huonolta kuin saksofoni" - M.Väätäinen

Kirjoitettu Thursday 02.03.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: