Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Pitkä kuuma keikkakesä!

Hitto, päästiinpä viimein tänä kesänä ihan soittamaankin livenä. Lappeenrannan Linnoituksen Yössä vedettiin kaksi keikkaa ja ihan kivastihan tuo homma meni, pienistä spinaltapismeista huolimatta.

Joskus nimittäin kaikille bändeille tulee eteen tilanne, että tuntee soittavansa väärässä paikassa väärään aikaan. Perjantaina saavumme keikkapaikalle, keskellä Lappeenrannan kuvankaunista linnoitusta sijaitsevalle lavalle. Huomaamme, että soitamme sitten paikallisen humppabändin (K Hyry Tanssiorkesteri) jälkeen! Paikalla on pari lapsiperhettä, eläkeläisiä ja Pentti Hietasen keikalle matkalla olevia keski-ikäisiä... ja miun vanhemmat...keikkafiilis on huipussaan, tottakai.

Loppujen lopuksi keikka menee ihan rutiinilla läpi ja saapuu paikalle muutamia nuoriakin. Jotkut heistä tulivat ihan juttelemaankin ja lupasivat vääntäytyä myös seuraavan päivän keikalle. Punastelemme ja änkytämme, emmehän me ole koskaan saaneet nuorilta tytöiltä tämmöisiä huomiota!

Lauantaina heräämme krapuiloissamme, käymme kirppareilla, syömme vetyjä ja juomme oluet Old Parkin legendaarisella terassilla. Illan keikka on jokseenkin keskeisemmällä paikalla, keskellä Satamatoria. Nuoria, ja nuoria aikuisia on jo vähän enemmän paikalla. K Hyry lämmittelee meitä jälleen ja kun pääsemme lavalle, huomaamme, että aurinko paistaa mukavasti suoraan naamaan. Mutta se ei haittaa, eikä myöskään se, että itselläni on ongelmia kitarakamojen kanssa. Keikka menee hyvin, mitä nyt lämpöhalvaus uhkaa viimeisen parin biisin aikana. Tämä seikka tuskin paransi meidän jo muutenkin sangen informatiivisia välispiikkejämme...

Sunnuntaina sitten mukava neljän tunnin autossaistuminen Tampereelle. 30 astetta hellettä ja krapula jälleen. Tietenkin. Mehän olemme vaarallinen nuorisorock-yhtye.

Seuraavaksi soitamme sitten Turussa, eli 18.8. S-osiksella jyrähtää! Tervetuloa kaikki kynnellekykenevät.

Kirjoitettu Monday 07.08.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: