Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Henkinen todellisuus

• Tämä aistein havaittava maailma on heijastuma henkisestä todellisuudesta. Aivan kuten täällä voi havaita monimuotoisuutta, samoin on myös henkisessä maailmassa. Tosin täällä kaikki on väliaikaista, henkisessä maailmassa kaiken ollessa ikuista ja absoluuttista, kivaa:)

• Veedoissa henkistä todellisuutta kutsutaan Vaikunthaksi, joka tarkoittaa ilman kärsimystä. Tällä puolen onneen liittyy aina se toinen puoli eli onnettomuus. Henkisestä maailmasta kärsimys siis puuttuu kokonaan.

• Täällä aikaa kuluttaa kaiken, ihmiset kulkevat nuoruudesta vanhuuteen, kulttuurit nousevat ja tuhoutuvat, ei ole mitään mikä ei loppuisi aikanaan. Henkisessä todellisuudessa aika on läsnä ikuisuutena.

Ihmiset etsivät onnea ja on hyvä että olosuhteet on tässä maailmassa hyvin. On hyvä että on ystäviä, tulee taloudellisesti toimeen eikä tarvitse koko ajan pyöriä ongelmissa. Sellaiset olosuhteet on hyvä rakentaa ympäristönsä kanssa. On kuitenkin hyvä muistaa että kaikkea ei kannata rakentaa näiden väliaikaisten asioiden varaan sillä viimeistään kuoleman hetkellä joutuu luopumaan kaikesta. Mitään ei voi viedä mukanaan.

Siksi on tärkeää kehittää henkistä tietoa opiskelemalla Bhagavad Gitan filosofiaa ja resitoimalla Hare Krishna-mantraa.

Kaikki kunnia Vaishnaville, Sri Gurulle ja Gaura-Nitaille.
ys. Jani

Kirjoitettu Thursday 23.09.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: