Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

voi doh

Mitenköhän mä saisin fiilistäni paremmaks (millään)? No, tulin sit keskiviikkona kipeeks, mut oli silti pakko mennä duuniin ja siinä se kuume ehti sit nousta 38,5 asteeseen. Sain sairaslomaa niin, että seuraavan kerran sinne tarttee mennä maanantaina, mikä on ok. En mä ois millään jaksanu n. 10h sunnuntaina. :(

Oon ollu nyt vaan kotosalla ja jostain syystä Marian "Kaikki muuttuu"-levy on soinu tosi tiuhaan sen ajan, minkä oon ollu hereillä. Mä tykkään niistä biiseistä paljon. :) Toisaalta ne jää päähän soimaan helposti. Jännää oli se, että ku halusin kuulla "Meren äänen", ni se tuli heti ensimmäisenä shufflella. :) Ja nyt ku pistin levyn soimaan tässä koneella, ni samaisella shufflella tuli "Soi", joka mulla soi päässä jo valmiiks. :) Voisin kattoa vielä, miten saisin Marian toisen soololevyn tilattua tänne stadin puolelle - sitä ku ei näytä olevan missään levykaupassa saatavilla eikä stadin kirjastoissa oo ainuttakaan kappaletta, ni tarttis sit koittaa saada se Espoosta tai Vantaalta. Kiinnostais kuulla, millasia biisejä siinä on. :)

Tänään ois Lauran levyjulkkarikeikka. Toivon, että oon sen verran siedettävässä kunnossa, että pääsen lähtemään sinne. Siellä ois paikalla koko bändi, ni se saattais kyllä olla sen verran mahtava juttu, että tahtoisin nähdä ja kuulla sen keikan.

Kai mä jumitan tässä vielä näiden biisien kanssa. Sit nukkumaan.

Kirjoitettu Friday 19.11.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: