Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Brändiuudistus tulossa!

Tähän asti olen niputtanut kaiken oman soolotuotantoni kahdelle artistinimelle, The Plan sekä The Plan Remix. Nyt aika alkaa olla kypsä pienelle, tai ehkäpä vähän suuremmallekin muutokselle.

Syitä on useita. Haluaisin, että oma persoonani välittyisi paremmin niin artistinimen kuin artistisivujeni ulkoasun kautta. On aika laittaa itseään peliin hiukan enemmän. Samalla aion eriyttää suomenkielisen pop-rock-tuotantoni vieraskielisestä materiaalista ja luoda tarvittaessa uusia artistinimiä ja imagoja kokeellisemmille projekteilleni. Huono puoli tästä saattaa olla se, että biisejäni saattaa olla vaikeampi löytää, ja että yksittäisen artistinimen alla olevien biisien monipuolisuus vähenee, mutta sen riskin olen valmis ottamaan.

Sanotaan, ettei nimi miestä pahenna, mutta viime aikoina on alkanut häiritä myös se, että en ole (läheskään?) ainoa artisti, joka tekee musiikkia nimellä The Plan. Lisäksi Plan assosioituu ainakin suomalaisten mielissä liiaksi myös hyväntekeväisyysjärjestönä, eikä sekään ole välttämättä kauhean kivaa. The Plan on toki napakka nimi, jolla on itselleni tiettyjä erikoismerkityksiä, mutta siltikin se on sanana hivenen laimea ja geneerinen.

Niin tai näin, päätös on tehty. Uudistuksen aikataulu tosin on vielä auki. "Sitten kuin ehdin" ja "vähitellen" lienee paras arvio, jonka tässä vaiheessa pystyn antamaan. Uudistuksen muut yksityiskohdat haluan vielä tässä vaiheessa pitää salaisuutena. Totta puhuen, osa niistä on arvoituksia myös itselleni. Varmaa on kuitenkin se, että muutos ei tule olemaan pelkkää hienosäätöä tai kasvojenkohotusta.

Mielelläni kuulisin, millaisia tunteita tämä järisyttävä uutinen herättää sinussa, hyvä lukijani!

Kirjoitettu Sunday 18.02.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: