Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

Kantsun Keitto

Huhhuu.

Eka bloggini! Pakko aloittaa jotenkin hienovaraisesti, mutta samalla järkyttävästi, hmm.

Dear you,

By the time you're reading this, I'll be dead. (No, not really.)

Tulipa vietettyä kiva perjantai kavereiden kanssa. Minulla on synttärit 21. päivä ja mentiin juhlistamaan niitä näin etukäteen kaverilleni Kannelmäkeen. Porukkaa oli mukavasti ja alkoholiakin nautittiin. Tuli tanssittua ja nautittua hyvästä musiikista, erityisesti mieleen jäi Dallas Superstarien Fast Driving. Erittäin menevä tech-house-trance-lie-mikä-biisi. Älyttömän kova bassolinja ja muutenki rytmipuoli oli jotain todella hienoa.

Olin edellisenä päivänä, torstaina, antanut kaverille Ossille viisi euroa ruokaan ja hän lupasi korvata sen tuomalla minulle Giniä ja Tonic-vettä kouluun perjantaiksi. Noh.. Perjantai tulee ja koulupäivä on puolessa välissä eikä kaveria kuulu. Noh, puhelin käteen ja soitetaan. Ei vastausta. Siinä vaiheessa kyllä otti päähän. Olin erittäin pettynyt kaverini rumasta tempusta, mutta onneksi kaveri oli vain nukkunut sellanen 8h pommiin ja tuli kaupunkiin joskus 4 aikoihin ja sain viinani sittenkin. Tämä teki minut iloiseksi. Kun viinat vaihtoi omistajaa lähdettiin Ossin kanssa meille nauttimaan tonnikalapitsaa ja pepsiä jota ostin 6 litraa pennistä. 1? litran pullo maksoi 1.05 euroa. Uskomaton hinta, thanks to loppuunmyynti in Penni!

Pizzat ja pepsit nautittiin puhuen ja filosofoiden kaikkea mahdollista. Kahdeksan aikaan illalla ollaan jo päästy Kannelmäkeen. Voi että oli tylsää alkuillasta. Paikalla oli joku 4 jätkää eikä yhtään muijaa.. :| Onneksi tämä korjaantui nopeasti ja porukka rentoutui. Pippalot olivat kuin suoraan "Kotipippalot, miten ja mitä on odotettavissa" -kirjasta. Perinteinen riita nähtiin erään parin keskuudessa, tytöt suuteli toisiansa ja sellasta. Oli muuten helvetin härskiä ku siinä varmaan joskus keskiyön aikaan menin vessaan kuselle ja vessa oli täynnä porukkaa joku kaksi tyttöä ja kolme poikaa minun lisäkseni. Yritettiin siinä Ossin kanssa kusta samaan aikaan ja kylläpä siinä kesti. Kipeät suoriutumispaineet. Ossilla meni pari minuuttia kun tuli, minulta tuli vasta kuin kaikki muut paitsi Ossi häipyi. Tästä oli kerran juttua Late Night With Conan O'brienissä, nähtävästi se on siis totta.

Sitten ku katsotaan kelloa niin se näyttää neljää yöllä. Kylläpä aika juoksi.. Tuli tanssittua ja tehtyä ihan älytön drinkki. Kun Ginit oli vedetty niin Ossi päättää alkaa loihtia Kreikkalaisesta Ouzo-viinasta meille drinkkejä. Ouzoa 1/4, glögiä 2/4 ja 1/4 tonic-vettä. Ai että oli hyvää! "Saisinko yhden Kreikkalaisen Joulun?", "6 euroo, kiitos." Teehee.. Bar Kantsun Keitto suosittelee!

Lauantaista en aio kirjoittaa mitään, koska en tehnyt mitään. Ainoa mainittava asia on se, että TV:stä tuli Egyptin Prinssi. Erittäin hieno animaatio-leffa, viihdyttävä ja sopiva kaiken ikäisille. Tuli ihan kyynelet silmiin parissa kohtaa. Olis ollu kyllä kiva katsoa se jonkun kaverin kanssa, mutta minkäs mahdat..

Tää kirjotus vaikuttaa ihan hyvältä entryltä ja olen tyytyväinen ekaan bloggiini! Olen niin väsynyt, että en jaksa edes lukea tätä läpi mahdollisten, anteeksi, todennäköisten virheiden löytämisen toivossa. Toivottavasti jaksoitte lupea läpi, kiitos. Muuten! Älkää juoko alkoholi juomia salipäivän tai fyysisen rasituksen jälkeen. Paikat ei palaudu ja voi olla vähän pöhnö olo seuraavana aamulla!

Ouver-an-aut! *Piip*

Kirjoitettu Sunday 19.10.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: