Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

Slowdown ..ja mayra muistelee..

biisi taitaa olla ihan alkuaikojen tuotantoa.. tosin tassa versiossa on jo novan monobasso messissa.. kiva muistella kuinka kaikki aikoinaan synty. monotekin kanssa istuttiin alas ja vahan jopa jamiteltiin synilla ja hyvan kaavan tullessa se si pistettiin talteen ja alettiin vaantaan runkoa. vakipakolla mitaan ei koskaan tullu.. biisi saatto hautua pitkiakin aikoja ja yhtakkia vaan taas tulee.. hehe..

ku runko oli valmis alettiin hinkkaan komppeja tms. mitaan looppeja ei koskaan kaytetty vaan kaikki tehtiin isku iskulta ite. siita ehka monet haikat tai basarit.. lopuksi ku kaavat miellytti ja kaikki tuntu valmiilta pistettiin dat paalle ja ruuvattiin delayt ja fadet sun muut ns. lennosta. mitaan miditettyja efekteja ei ollu ja kaikki meni vahan "mutu" pohjalta =) ..muistan ku piti kirjottaa cubasen notepadiin piisi kohtasesti mitka on mitkaki delayn asetukset ja kaiun pituudet.. toista se on tana paivana ku kaikki on niin automatisoitua..

toki ite tykkaan piisien rosoisestakin tunnelmasta, vaikkakaan ne ei paase ihan oikeuksiinsa talleen mp3 muodossa. pitanee kasata jarjestelma taas pystyyn ja kuunnella biisit suoraan synilla. muistan kylla millasta helevettia se oli valilla ku joku tipahti kelkasta tai ei ollu oikee asetus paalla. mut voi sita riemun tunnetta ku joka syna soittaa omaa juttuaan ja ite voi si kontrolloida mikserin aux:lla ja efekteilla loput. siina oli se tekemisen ilo..

-mayra-

Kirjoitettu Tuesday 02.11.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: