Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

skikkki

Tarpeettoman tiedon aarreaitta. Tragikoomisia merkintöjä historian ja nykypäivän marginaaleista. Suuria persoonallisuuksia, sankareita ja antisankareita. Komedia on siinä, että nämä heput ovat hauskoja.
1998 Mainen Augustassa neljä ihmistä loukkaantui omalaatuisessa onnettomuusketjussa, jonka käynnisti rouva Shelly Moeller. Moeller oli juuri tullut työpaikkansa edustalle aviomiehensä kyyditsemänä, ja jäähyväissuudelman sijasta Moeller päättikin vilauttaa rintojaan.

"En oikein tiedä, miksi tein sen, eikä kenenkään muun olisi pitänyt nähdä sitä, eikä se voinut kestää kauempaa kuin pari sekuntia" selitti Moeller myöhemmin. Ikävä kyllä joku näki. Taksinkuljettaja Tim Vegas menetti välittömästi autonsa hallinnan, ajautui jalkakäytävälle, ja törmäsi sairaalarakennuksen kulmaan. Sisällä hammaslääkäri ihmetteli moista töräystä ja katsoi ulos ikkunasta, eikä pystynyt piitämään nauruaan. Taksinkuljettajan pää oli litistynyt sentin paksuiseksi. Tästä viiisastuneena hammaslääkäri John Kenn lähti oluelle.

Kirjoitettu Thursday 06.10.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: