Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Serpent!?

Mikä helvetti nykyajan Black metalisteja vaivaa? Omaperäisyyttä ei saa olla, ei mitään asennetta eikä myöskään mitään poikkeavaa. Mitä enemmän on kopioitu vanhaa darkthronea, burzumia tai gorgorothia, sitä parempaa. Yleensä liian hyvä soittotaito tekee automaattisesti musiikista paskaa. Näiden (todennäköisesti kehitysvammaisten) blackmetal-puritistien kannattaisi katsoa siihen vitun peiliin (josta katsoo luultavasti takaisin koulukiusattu ylipainoinen luuseri tai isän hyväksikäyttämä syrjitty hevari, joka ei koskaan saanut kavereita saati tyttöystävää). Yleensä näissä kusirunkkari-puritistien saksa-paska suhina black bändeissä on vielä poliittinen sanoma. Missä on saatanallisuus? missä okkultismi?

Opetelkaa soittamaan niitä vitun soittimia, tehkää jotain omaa, vetäkää se hinttarin pää sieltä natsihomon perseestä pois ja painukaa hevonvittuun.

PS. Suomen nykyinen blackmetal-skene on yhtä kuin sianpaska. Pyyhin NSBM:llä persettä ja nostan hattua jokaiselle Suomesta löytyvälle Black-metal "muusikolle", joka saa jotain järkevää aikaiseksi.

ps of ps. Kuka vitun idiootti edes kehtaa myöntää kuuntelevansa jotain uutta bändiä, joka on pöllinyt riffinsä joltain ensimmäisen aallon bm- bändiltä ja vielä soittaa ne aivan päin vittua ja täysin paskoilla soundeilla.

Satan is freedom, Satan is individuality, Satan is strength, Satan is light in darkness and darkness in light, Satan is....

Kirjoitettu Thursday 13.12.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: