Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

PROVINSSI 05 (22.6.2005)

Aamulla heräsi niin perkeleen väsyyneenä ettei ees tahtonu pystyssä pysyä, ihmekö tuo. Viikonloppuna tuli paiskittua duunia ja siinä sivussa kattottua ja vahdittua känniääliöitä minkä lisäks vielä muutaman bändin kävi katsastamassa...

Jaa että missäkö olin? Seinäjoen provinssirokissa, duunarina. Sainpahan ilmaset kännit sunnuntaina.

Perjantaina pävä rajoittui siihen, että aamusella siivottiin kamun kanssa auto, ja alotettiin siinä varttia vaille yhentoista 300 kilsan matka Seinäjoelle. Perille päästiin (muutaman kahvitauon jälkeenkin) siihen kolmen pintaan ja laittauduttiin valmiiksi alkavaa työ/bailuviikonloppua varten.

Ikävä homma, huomasin että olis ollu töitä kolmen (neljästä) bändin aikana, niin piti vaihtaa vuoroja, niin että tuli ikävääkin ikävämpiä tuplavuoroja (yks vuoro pe oli 2h15min, la 2h30min ja su 2h45min). Heti perjantaina otin ekan vuoron vapaaks että pääsee vilkasemaan Monica's lipsin johon törmäsin täällä ihan paria päivää aiemmin, oli kyllä yhtä hyvä meininki kuin osasin odottaakkin, ja tanssijalka nous korkealle ;)
Seurasikin sitten tuplavuoro... aargh tuskaa... ja lopulta kun tupla oli ohi, oli aika painua majottumaan ja nukkumaan, vaikkakin valvoin nukkumispaikassa vielä muutaman tunnin ennen maatekäyntiä...

Lauantaina tuli sitten tehtyä vuoro heti aamuun, ja perään siitä kaksi vapaata Maj Karman ja YUP:n merkeissä (jälkimmäisen laulaja kotipaikkakuntalainen..). Sitten alkokin 5 tunnin vuoro... No eipä siihen kuollu.
Illalla sitten nukkumaan taas muutaman ylimääräsen valvomistunnin jälkeen :)

Sunnuntai saapui, ja aamulla töihin kymmeneen. Töistä kun pääsi ni vilkuilemaan Disco Ensembleä... se petti. Missä oli vanhat biisit? Lähdin kyllä vähän ennen loppua, taikka sitten just ennen sitä ainotta vanhaa.. jok tap se petti mun. Vuorot meni oikein hyvin loppuun asti, ja kun viimenen vapaa saapui -> majotukseen laittautumaan ja sieltä takasin alueelle passittamaan asiakkaita ulos.

Luonnollisesti oli kiire saada ulkopuoliset ulos, koska kun ne olis ulkona ja pöydät tyhjinä, meillä alkaisi kauan odotettu alkoholisoituminen! :)

Sitä olin sitten sunnuntai-illan (aina aamu viiteen) alueella, ja kun sieltä juomat loppu niin lakeudessa umpihumalassa. Välilä autoin yhden melkein sammuneen pojan törnävälle lähtevän ihmisen matkaan. Kuudelta pääsin majotukseen ja nukkumaan taisin mennä puol seittemältä (aamulla siis..).

Maanantaina epäilin ajokuntoani, meitä oli kaks kortillista. Toinen nukahtamispisteessä (minä) ja toinen krapulassa oksennuspisteessä (kamu) ja kortiton ok-kuntoinen. Kuka siis ajoikaan? Seinäjoelta lähdettiin syöminkien jälkeen puol kolme, ja takasin oltiin täällä noin 300 kilsan päässä kaheksalta illalla. Välissä meinasin nukahtaa rattiin ainakin kymmenen kertaa, yhen kerran pysäytin tien laitaan ja nukuin vartin. Kahviin meni ainakin 20 euroo matkan aikana ja sillai, mutta perille kuitenkin päästiin...

Eiköhän tässä ollu tää mahtava viikonloppuni hyvin yksinkertaistetussa muodossa... Saatan jossain välissä lisäillä joitain hauskoja yksityiskohtia, kunhan eka vaan mietin mitkä on hauskoja, ja mitkä paree jättää kertomatta :)

Kävinhän mä muutamia bändejä myös vilkuilemassa vapaalla... Enimmäkseen paikallaan olesekelua, istuskelua tai sitten seisoskelua.. :)

Kirjoitettu Wednesday 22.06.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: