Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kusinen arkipäivä osa 1

Kyllä, Maanantai-aamu ja valmistauduin kouluun, eli amikseen. Klo oli 6.30 ku heräsin ja 8.00 pitää olla koulus, ei kiva! Päivän pelasti se et ei ollu sen noidan tunteja ollenkaa. Eli tunteja oli tänään Matematiikka, Hygieniaa ja enkkua, jeah! Jos ette viel ymmärtäny nii oon Catering-alalla 2. vuosi menossa. Iha jees tunteja oli. Päivän pilas kuitenkin ruokailu. Tarjolla oli uusia perunoita ja kasviskastiketta! Millä helvetillä ne luulee et tämmönen hevikarju elää? Ei helvetti ku pääsen ite keittiöön nii teen pelkkää lihaa (tosin me suunnitellaan brunssia). Jos ei oo tietoa mikä on brunssi nii katso tietosanakirjasta http://fi.wikipedia.org/wiki/Etusivu

Koulun jälkeen sitten mammalle kahville (perinne :) . Soitin sieltä Markolle (Sortokauden laulaja) ja kysyin että onko se vielä koulussa ku sillä alko tänään. Eipä ollut, mut jotain vielä gurumpaa oli tapahtumassa: Jonin (Sortokauden rumpali) rummut viedään reenikämppään. Hurraa! Join sitten kahvini ja lähdin pois mammalta, kohti kotia.

Heti kyseltiin perään että mennäänkö skeittaamaan ja kyseessä oli Kalle. Myöhemmin sitten mennään. Ville (kaveri) alkoi väittämään että en jaksa liikkua ja kuuntelen vain heviä ja luen juttuja jossa skeletonit syö ihmisii. Hevi on mun juttu ja se ei Villeä voi kiinnostaa. Kiviäkin kiinnostaa jos vaikka laittaisin Mayhemit soimaan ja palvon saatanaa omassa huoneessa pentagrammin päällä. Tosin en harrasta satanismia enkä tuu koskaan harrastamaankaan, mut siltikään mun jutut ei kuulu kellekkään... paitsi ehkä rakkaille bändeille, elikkä Sortokaudelle ja Loud Silencelle.

Tässä pitäis ruveta joku päivä tilaamaan Hoopeesta pari tarraa. Toinen tulee olemaan Burzumin tarra ja toista en muista. Myös skeittikengät pitäis hankkia ku vanhat on kulunu ku väkisin väännetty vagina.

Kirjoitettu Monday 15.08.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: