Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

"Pyhäpäivä" :D

Joo, sunnuntai ja häät takanapäin. Siel oli sentää kaljaa ja boolii! Ihme vaikka suurin osa oli "kirkkokansaa". Hauskaa oli ja silleen.

Joo mutta nyt tähdätään siihen mitä tänään tulee. Eli Sortokauden reenit. Elämää hienompi asia on soitto bändi(e)n kanssa! Jotain muuta pitäisi sitten keksiä ennen sitä. Vaikeeta se on ku mutsi nukkuu krapulaansa pois.

Mulle väitetään niitti/piikkivöiden olemassaoloa, et se on vaa hevareille. Paskat! Mene vaan lähimpään suurempaan kaupunkiin nii ei tartte sanoo yhtää mitää ku siel menee pikkuperseitä joilla on niittivyö. Se nyt mua vähiten kiinnostaa! Hauskinta kyl on lähiaikoina riivannut pikkuteini, joka haukkuu mua rumaks ja kehuu itteää kauniiks. Sil on varmaa helvetin vaikeeta elämää kotipuolessa ku muhun sitä purkaa.

Joo ei voi paremmin soitot enää mennä. Eka Sortokauden biisi on nyt tallentunut aivosolujen sekaan ja ei Loud Silencenkään musiikissa ole valittamista: alettiin työstämään uuden biisin riffejä! Joskus 22.00 jälkeen pyydettiin vielä Kallen luokse et "tuu soittaa keksittiin vitun hyviä riffejä ***************:n" (enpäs sanokkaan nimeä, kuulette sen myöhemmin :) oli pakko mennä ja mua kyl kiinnostikin, ja jälki oli vitun loistavaa!! On se elämä vaa nii hienoo!!!!!!

Mut nyt.... paskalle!! :D

Kirjoitettu Sunday 21.08.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: