Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Muikkuja ja Rockia (in Raisio)

No nyt en oo sitten ehtiny kirjotella tällä viikolla tänne. On pakko avautua ku on ollu tää viikko nii helvetin kiire!! Taas oli tänää sukujuhlat. Tällä kertaa kyse oli serkun rippijuhlista. Ja vettä sataa ku aisaa! PERKELE!!!

No jos jotain hyvää pitää kertoa nii on tullu ostettuu jotain helvetin hienoo: Ajattaran Kuolema -levy, yks plektra, Misfits-pinssi ja Venom-hihamerkki. Tästä se elämä alkaa.

Ja eilen (eli lauantaina) oli rakkaan kotikaupunkini päivät. Raision Päivät on helvetin hienoja. Keskusta täyttyi päivällä erilaisista kojuista joissa sit myytiin kaikkee sälää. Mitään ei tultu ostettua, paitsi muikkuja. Suosittelen heti muikkuja valkosipulikastikkeen kera! Illalla sitten päättyi Raision päivät ja alkoi legendaarinen Raisrock. Raisrock oli viimeksi joskus 80-luvulla. Siel soitettiin sillon kaikkee mahdollista Punkia, se oli sitä uutta aaltoa. Voi kun olisin elänyt jo sillon.

Tämän vuoden bändeihin kuulu viisi bändiä. Ensimmäisenä soitti joku Jimi Hendrix -coverbändi. Ilkka kehus tätä aivan sairaasti! Harmi et tulin vähän myöhään paikalle ku piti skeitata. Rauhallista ja vitun loistavaa bassosooloilua ja kitaristin kitarasekoilua (mm. kitaran vierittämistä lavalla ja kengällä hakkaamista kitaraan). :D

Toinen bändi oli sitten joku "massateini" rockia. Kuulosti aivan Nirvanalta mut enemmän teiniltä. Tosin teinit ei ees huutanu siel. Kaikki teinit joi, niinku pitääkin. Kolmas bändi oli sitten heviä. Mättö oli kerrassaan loistava! Riffit oli loistavia ja tuplapedaalilla laitettiin porukkaa matalaksi. Huonoksi bändin teki amiksen näkönen äijä joka oli sellasessa asennossa et "tällä saadaan pillua". Meijän porukasta yks jätkä heitti läpän et se on varmaa teipannu kassit kiinno nahkaan ettei pallit pullota, siitä nauru alkoi!!

Neljäs ja parhain bändi! Death Metallia!!!! Loistavaa mättöä ja lavakarismaa. Hevarit meni heti lavan eteen. Synkkää oli poikien soitto. Moshasin nii et niska meni kipeeks heti. Bändistä tuli mieleen Cannibal Corpse ja Death sekoitus. Sen verran loistavaa oli äijien soitto et siin oli fiilareissa loppu illan ennen viimeistä bändiä.

Viimeinen bändi oli sitten Raision rakas SIG. Ei uskoisi et olis ollu niinki hyvä. Tuli sellanen 80-luku mieleen ku siellä riehuttiin. Oltii koko päivä suunniteltu moshpitiä SIG:n keikalle :D siitä riittää hauskaa vielä pitkään aikaan. Harmi meille tuli sitten sellanen kyrpä ämmä valittaa kolme kertaa. Vittu meit kiinnostanu :D

Joten, viikonloppu oli aivan loistava. Ensi vuonna kannattaa tulla Raisrockiin. Varmaan ollaan LS:n (Loud Silencen) kanssa soittamassa siellä. Sen näkee sitten.

EDIT: Death Metal oli siis Sinister Creation ja nyt kokemuksesta voin ittestäni sanoa, ettei ole kyllä lähelläkään CC:n ja Deathin "sekoitusta" :D

Kirjoitettu Sunday 28.08.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: