Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Hyvaa joulua!!!

Niin se joulu tulla tupsahti taas jalleen kerran, mutta talla kertaa sita juhlitaan Italiasta kasin (siita johtuu parin aakkosen puuttuminen).

Mita musiikkiin tulee, avasin jokin aikaa sitten uuden projektin, koska satuin onnellisesti tutustumaan eraaseen espanjalaiseen musaihmeeseen... ukko sattui tykkaamaan melodeistani, mun ongelmahan on aina ollut se, etta en saa musasta hyvan kuuloista... No, asiaan saadaan muutos nyt, silla Irlannissa (Letterkennyssa tarkalleen ottaen) alkanut aherrus on alkanut paasta paivanvaloon, nyt kappaleesta puuttuu enaa ihanainen naisasenne eli studioon, studioon! Ja tama kyseinen neitokainen on Letterkennyn paikallisia, ja hyvannakoinenkin kaiken lisaksi ;D

Nojaa, tuli tuossa ostettua Irish Tin Whistlen nimella kulkeva soitinkin... halpa ku mika, ei maksanu ku nelisen euroa. Mutta kylla kuulostaa hurjalta. Pahassa mielessa. Mutta harjoittelemalla senkin salaisuus paljastunee, se on myos tuonut uusia biisiajatuksia, biisia vois kutsua Stormcasteriksi tai jotain sellaista... varsinaisesti oman musiikin pariin en paase vasta kuin puolen vuoden paasta, kun palaan kotoisaan Suomeen. Mutta eikohan tuo aika tule kulumaan ihan mukavasti.

Palataan aisaan, olisin todella kiitollinen kommenteista. Kaykaa, hyvat ihmiset, kurkkaamassa myos tama uusi projekti Dragoneon feat. JAD... yksi ainoa sample, kertokaa mielipiteenne.

Kiitos kaikille ja Hyvaa joulua, jota seuraa juhlantayteinen Uusi vuosi!!!

Kirjoitettu Monday 25.12.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: