Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kohti uutta aikaa...

Joo, mä en koskaan keksi mitään hyvää otsikkoa, hehe... aina tulee jotain imelää.

Mutta tällä hetkellä tilanne on kyllä todella uusi ja mielenkiintoinen. Eilen - pomon ja työkavereiden ystävällisellä avustuksella - sain kotiini kaksi LP- soitinta, pienen mikserin ja muutaman vinyylin. Ilta oli todella pitkä ja mielenkiintoinen, kun miksailin biisejä parinkin tunnin ajan. Yritin myös scratchaysta, mutta se on todella hankalaa. Olen kuitenkin vakuuttunut siitä, että opin tämänkin taidon, jos vain jaksan yrittää. Ainakin omistautumista asiaan liittyy.

Mitä omaan musiikkiin tulee, olen saanut aikaiseksi parikin hyvää biisiä, jossa jo alkaa selvästi näkyä kehittyminen. Tällä hetkellä tekeillä on kolme kappaletta, joista yksi (normaalia dancea) vaatii vain miksauksen/masteroinnin, toinen (jumpstyle/ hardstyle) vaatii miksauksen/masteroinnin lisäksi biisin loppuunsävellystä ja lyriikkanauhoituksia ja viimeisin (drum'n'bass) on tällä hetkellä tehty jamitteluja varten - toisin sanoen yksinkertainen looppi, josta tosin on mahdollista saada hyvä kappale aikaiseksi, ajan myötä ainakin.

Pari päivää sitten ajattelin formatoida koneeni, mutta jokin meni vikaan ,enkä ole voinut käyttää sitä sen jälkeen. Pitää kysyä asiantuntijoilta apua, jotta pääsis takaisin musiikinteon pariin.

Hyvän olon mielessä haluan toivottaa kaikille faneille ja lukijoille erityisen hyvää ja inspiroivaa syksyn jatkoa.

Terveisin,
Ile

Kirjoitettu Friday 28.09.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: