Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Greetings from Spain!!!

Joo, taalla sita on roikuttu nyt pari paivaa (tarkalleen varmaan 7 tai 8, en oo varma). Paivat on kuunneltu happy hardcorea ja jumpstylea, newstylea, hardstylea jne... varmaan ymmarratte.

No, mita itse musiikkiin tulee, Jorge ja Steve (irkuista) on antanut paljon hyvia vinkkeja ja kunhan taalta paasen kotiin, alan muokkaamaan AamuAurinkoa. Tosin olo on sellainen, etta tamanhetkinen versio saa riittaa joksikin aikaa. Kehityksen taso nakyykin ennenkaikkea kappaleiden kronologisessa jarjestyksessa, eiko vain? Joten kaiketi yksinkertaisempi kaannos on: muut projektit saavat enemman tilaa. Mutta sen verran viela, etta innostus on vain kasvamassa.

Niin, ja tosiaan... viime lauantaina kavimme kahdessa discossa (taalla bileet alkaa 12 pintaan ja toisin kuin Suomessa, kestavat jonnekin 7-8 aamulla). Ensimmaiset bileet olivat Active Jump-tapahtuma, muistaakseni Valenciassa. Musiikki oli paasaantoisesti Jumpstylea, Newstylea, Hardstylea jne. Eras oma suosikkinikin soi siella, kaykaa katsomassa YouTubesta haulla Jekyll Hyde Frozen Flame, pitais loytya. Kaksi tuntia pelkkaa hyppimista, voitte vain kuvitella kuinka ma hikoilin HAHA!!! Ei sita enaa hikoiluksi luokiteltu, se oli sulamista. Toiset bileet oli Ontinyentissa, missa ma myos asuin koko reissun ajan. Talla kertaa kyseessa oli ihan tavallista Chill Out- menoa eli Top40 ja helvetisti lattareita. Shakiraa Shakiran peraan... miettikaapas sita.

Reissu on ollut todella mahtava, huomenna on aika lahtea takaisin... melkein itku paasee. Lahden Valencian kautta Dubliniin, olen siella yhden yon ja sielta Tampereen junaan. Toivottavasti talla kertaa vaunussa ei oo hyperaktiivisia, kiroilevia, energiajuomaa kittaavia, aanekkaita 14-w teineja, jotta ihmiset sais jumalauta nukkua!

Aidit, alkaa antako lapsillenne energiajuomaa. Odottakaa etta he ovat tarpeeksi vanhoja baareihin yms. ja harkitkaa silloinkin tarkkaan.

Kaykaa kurkkaamassa tallaiset sivustot:
www.newstyle-system.com
www.activejump.es

... ihan vaikka huviksenne.
Valencia (Alcoi, Ontinyent ja muutkin kauniit paikat) kiittavat ja kuittaavat, nahdaan Suomessa.

Lampimin ja aurinkoisin kesaterveisin (ja vappua odotellessa)

Ile

Kirjoitettu Monday 28.04.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: