Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Uutta musaa tulossa

Pidin pienen kuuntelutauon uuden kappaleen kanssa. Korvat väsyy yllättävän nopeasti, jos yrittää vääntää soundeja liian nopealla tahdilla. Biisi on tietysti oma, mutta Tommygunille tehty, rock-styge nimeltä Fools & Saints, jota ei tehty demolle asti. Yhdellä keikalle se toimi aloitusbiisinä ja on mielestäni julkaisun arvoinen. Sovitus on hieman muuttunut bändiajoista (jotain koukkuja on lisätty ja jotain poistettu). Basso on muuten aika vaikea soitin kitaristille!

Tällä hetkellä olen saanut kaikki soitot purkkiin. Kunhan ehdin laulaa (huutaa), niin julkaisu tulee heti. Biisi on tyyliltään jotain Kissin ja Hellacoptersin väliltä. Vielä menee ainakin huomiseen...

Seuraava biisi tämän jälkeen tulee olemaan ensimmäinen toisen kitaristin kanssa yhdessä tehty. Sanoitus ja laulumelodia on vielä työn alla.

Big Black Nightin saamasta hyvästä palautteesta innostuneena aiomme vielä palata länkkärikitaraan myöhemmin. Rima on kyllä aika korkealla ja luomisen tuskaa on tulossa. Työ nimi on Three nights in Mexico ;)

Kirjoitettu Tuesday 04.10.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: