Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

HuuhkuRock

Ensi viikon perjantaina, eli siis 8.8.2008 Painshock esiintyy pienen tauon jälkeen Huuhkajanvuoren tanssilavalla siellä järjestettävässä HuuhkuRock -tapahtumassa. Mukana on tietysti muitakin esiintyjiä, joita voinkin tässä esitellä hieman.

Hangman on tamperelainen perusheavy -pumppu, joka alkukantaisella jyrinällä ja jyskeellä varmasti iskee kuulijan tajuntaan, tai vähintäänkin ne vampyyrin hampaat niskaan jos ei muuta. Itse henkilökohtaisesti en Hangmanin historiaa tunne kovinkaan hyvin, mutta yhteys löytyy kyllä bändin laulaja Jarmo Kirjoseen, jonka kanssa aikoinaan oli ilo soitella silloisessa Disorder -bändissä. Bändi on julkaissut jo kokonaisen pitkäsoiton, joten ihan mistään eilisen teeren pojista ei tässä yhteydessä voida puhua.

South on paikallinen - eli lavialainen - perusrokkia soittava kokoonpano, jossa myöskin allekirjoittaneelle tuttuja kasvoja, esim. Markus Palmroth (rummut) ja Vesa Ylikoski (basso).

Diatribes on myöskin paikallinen bändi, joka tekee HuuhkuRockissa ensiesiintymisensä enemmän tai vähemmän sekakokoonpanolla. Virallisesti bändissä ei ole kuin kaksi jäsentä (Aaro Lahtivirta - Kitara & laulu, Rami Rajala - basso & laulu), joten ulkopuolisia oli otettava mukaan. Jani Lahtivirta (Kitara) ja allekirjoittanut (rummut) lähtivätkin sitten mukaan täydentämään miehistöllisesti vajaata kokoonpanoa. Diatribes keskittyy lähinnä modernimman thrash -metallin soittamiseen.

Painshockista on varmasti tässä yhteydessä turha puhua, kyllähän siitä on jo jauhettu. Keikkakunnon pääsee näkemään piakkoin. Kaikki "Huuhkulle"!

Kirjoitettu Friday 01.08.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: