Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Muutosten tuulet puhaltaa

Odottamaton yllätys sattui juuri tässä menneellä viikolla, kun basistimme Vesa ilmoitti jättävänsä bändin lähinnä perhesyistä. Uuden basistin etsintä aloitettiinkin pikimmiten ja sellainen jopa löytyi Kiikoisista.
Kiikoislainen, vuonna 1981 syntynyt Toni Kulmala on jo pitkän linjan muusikko, joka on vuosien vieriessä siirtynyt rumpujen soitosta bassoon ja erityisesti lauluhommiin. Allekirjoittaneella onkin jo Tonin kanssa yhteinen historia; luokkatovereita yläasteella vuosina 1994-1997 ja myöhemmin vielä kämppäkavereita Vammalan Ammattikoulun asuntolassa 1997-1999. Yhteisiä bändiprojektejakin on ollut vuosien varrella muutama, niistä mainittakoon Blair, kevyempää rokkia soittava bändi, jossa Tonilla oli basistin rooli ja minä sitten toimin rumpujen takana. Myöhemmin Toni toimi myös laulajana ensimmäisessä virallisessa Painshock -kokoonpanossa, allekirjoittaneen ollessa edelleen paukuttelemassa kannuja.
Tämähän ei tietenkään bändiä hidasta, päinvastoin. "Vaikeuksien kautta voittoon" kuuluu vanha asfalttiviidakon sananlaskukin. Joten toivottakaamme Toni tervetulleeksi Painshock -perheeseen, ja toivottakaamme Vesalle onnea ja menestystä mihin ikinä hän päättääkään ryhtyä.

Kirjoitettu Saturday 10.05.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: