Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Finnish Metal Expo 2008 la 16.2.

Tuli sitten koettua sekin!

Oltiin sen verran ajoissa paikalla että ehti kiertämään messukojuja. Heti ekaksi piti ostaa Hateform:in Dominance-lätty, joka on mielettömän rankkaa hevitystä!

Kiuas heitti löylyä kunnolla tällekin tapahtumalle heti aluksi! Mikko Salovaara on äijä kepittämään ja sitä sai myös ihailla Lauri Porran bassotteluakin samalla reissulla, kun oli tuuraamassa vakituista...!!!

Amberian Dawn:ia olen digannut jo pidemmän aikaan. Tämä vielä melko tuntematon jo ensimmäisen levynsä River of Tuoni julkaissut bändi toimii erittäin hyvin levyllä, mutta osittain tuntemattomuudesta ja vähäisestä keikkakokemuksesta johtuen yleisö vaikutti jotenkin hämmentyneeltä eikä innostunut kuten olisi odottanut... Parhaiten toimivat Valkyries, Evil Inside Me ja Curse. Levyn nimikkobiisi, joka on ensimmäinen jonka kuulin ja josta bändiin innostuin jäi vähän laimeammaksi alkuriffittelyiden huonosta miksauksesta johtuen... Mutta jo uuden levyn työstöä aloittanut bändi tulee varmaan vielä näyttämään todelliset kykynsä aivan varmaan! Muusikot ovat taitavia ja laulaja Heidi Parviainen on aivan uskomaton ääneltään! Tietenkin klassispohjainen mahtipontinen metalli on meikäläisen makuun (myös!)

Sitten piti suunnata kitaranrakentaja Ruokankaan ständille, jossa oli aivan upeita skeboja esillä ja yhtä niistä esitteli mahtavan soittotaitonsa säestämänä loistava Matias Kupiainen! Oli aivan äimänkäkenä tämä ukkeli kun seurasi niiden nopeiden sormien liikettä ja kuunteli sitä mieletöntä soitantaa! Itse Juha Ruokankaan kanssa tuli keskusteltua kitaroista ja siitä upeasta vahvistimesta, joka oli esillä. Oli kuulemma sisällöltään aivan törkeen hyvä vahvistin ja ulkokuori oli itsevalmistettu samasta puusta, jota on käytetty myös kitaroihin! Ulkonäkönsä puolesta laite toimisi loistavasti myös näyttävänä "koristuksena". Hinta vaatimaton 22 000 €!!! Kallein kitarakin oli vain 15 000 enkuraa... Paljon kuulemma vaimot tilaavat miehilleen 50-vuotislahjaksi komistuksia ja meikäläiselläkin olisi 5 vuoden päästä mahdollisuus saada omalta vaimoltani, siis kitara! Kyllä se tulee varmaan aikaisemmin hankittua itse, käyttäväthän eräät pitkän matkan suomalaiset ammattilaisetkin niitä! Siinä sitten kesken kaiken piti saada Matiakseltakin nimmari FME:n ohjelmalehden kanteen ja fanikuva myös! Muutama sana vielä Fist In Fetus -projektin tulevaisuudesta ja vot! Päivä oli täydellinen jo tässä vaiheessa!

Raaka-Arska tai Hevi-Ari tai se joku idols-voittaja Ari Koivunen jätti meikäläisen vähän haaleaksi. Arin ääni, jota ihailen aivan mielettömästi, ei oikein tullut todennäköisesti miksauksesta johtuen esiin... Kosketinsoittajalla oli kyllä kova meno päällä koko ajan!

The Sorrow piti jättää väliin Amberian Dawn:issakin soittavan Kasperi Heikkisen kitaraklinikan takia. Äijä esitteli laitteistoaan ja loistavaa soittotaitoaan AD:n taustojen kanssa!

Norther heitti sitten toistaiseksi päivän vakuuttavimman ja hurjimman setin! Meikäläisen vanha pää meinasi lähteä omille teilleen moshauksen vaikutuksesta... Ei kun ostamaan sitten uusin "N", joka kotimatkalla tuli kuunneltua ja todettua loistavaksi!

The Scourger taas väliin, oli pieni levon hetki...vanha ei jaksa kaikkea...!!!

Mutta sitten uudelleen Ruokankaan keppejä ihailemaan Matiaksen tahdittamana! Siinä tuli sitten otettua pari kuvaakin Juhasta ja Matiaksesta.

Korpiklaani vetäisi hyvin nopean setin ja yleisö oli myyty! Yksi uusi biisi mahtui joukkoon: Paljon on kiviä koskessa, joka ei nyt ollut niitä parhaimpia vaan vaikutti enemmänkin vaatimattomalta suomalaiselta kansanlaululta Korpiklaanin tyyliin!

Tulipahan jossain välissä ostettua Taman mustaksi maalatut punaliekkiset rumpukapulat, saavat sitten sähkörummut kyytiä kotona...ja pari hyvännäköistä puuttuvaa kitarahihnaakin tarttui mukaan...!!!

Viimeiseksi jäi sitten yllättävän hyvä ruotsalainen Soilwork, jonka uusimman ehtisin hankkimaan ennen tapahtumaa. Kyllä oli taas pään paikallaan pysyminen vaarassa!

Stam1na oli valitettavasti jätettävä väliin, kun muutenkin aikaisin alkanut päivä oli venähtänyt ja kotiinpaluu tapahtui klo 01:30... Kun ei ole tuota Raja-lättyäkään tullut vielä hankittua... No, Tuskassa bändi nähdään ja koetaan taas!

Kirjoitettu Tuesday 19.02.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: