Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Yngwie Malmsteen!!!!!!

Vaikka olenkin digannut Yngwietä silloin 1980-luvun puolivälistä vasta nyt kävin kunnon keikoilla! V. 2000 näin Yngwien elävänä ekaa kertaa Sweden Rockissa, mutta se keikka tuli nähtyä vain osittain.

Helsingin kulttuuritalolla 14.12.2006 rämäytti Kilpi kelvollisen setin. Vixenin olisi voinut suosiolla jättää väliin, ei innostanut lainkaan. Ei voida puhuakaan minkäänlaisesta hevistä, sen verran laimeaa Vixenin musa oli. Jotain yritystä hevin suuntaan oli, mutta vain yritys...

Sitten kun Yngwie aloitti, oli pieni pettymyksen tunne, kun pienestä tilasta huolimatta skitta ei soinutkaan kunnolla. Mutta sitten kun kitara alkoi kuulumaan, se soikin aivan mielettömästi!!! Kyllä kannatti taas lähteä katsomaan vaikka ei meinannut millään jaksaa lähteä. Lippu kun oli tullut ostettua jo paljon aikaisemmin, niin pitihän sitä lähteä.

Tampereella Tullikamarin Pakkahuoneella 16.12.2006 taas räjähti! Moon Madness oli aika pettymys, mutta en odottanutkaan mitään ihmeellistä. Brother Firetribe oli taas aivan eri maailmasta vaikka Bon Jovimainen musa ei nyt just sitä ihteään olekaan, kuunneltavaa kylläkin! Emppu Vuorisen poppoo heitti hyvän keikan. Emppu heitteli plektrojaan vaikka ei sellaiseen Yngwien malliin. Toivoin jotenkin saavani Empun käyttämän plektran ja toivomus toteutuikin! Näin yhden plekun lentävän eikä lähellä olleet ihmiset sitä tavoitellutkaan. Sitten aivan sattumalta lähtiessäni liikkeelle näin lattialla pienen vihreän esineen ja totesin sen olevan Empun plektran!

Yngwien Tampereen keikka oli jostain syystä parempi mitä Hesan, tunnelma oli ainakin tiiviimpi. Toivoin saavani myös Yngwien plektran, niitä kun Hesan keikallakin sateli, mutta ei osunut kohdalle. Pikku hiljaa, kun lähemmäksi pääsi, toivomus taas toteutui! Vaikka joka plektraa syöksyi saalistamaan monta kättä, tämä lensi lähelleni kenenkään huomaamatta! Taidanpa laittaa molemmat plekut johonkin näkyviin, jotta joka päivä muistaisi tämän yhden parhaimmista konserteista. Joskus hyvinkin pienet asiat tuntuvat tärkeiltä vaikka en niin fanikamasta niin välitäkään, musiikki on se tärkein.

Yngwie soitti ne melkein parhaimmat biisit, lista oli aika kattava koko tuotannosta. Kyllä se jätkä osaa vääntää!!! On ne 9 tunnin treenaukset tehneet tehtävänsä aikoinaan. Kun vaan olisi jaksanut itsekin aikoinaan...

Kirjoitettu Wednesday 20.12.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: