Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Tekniikka helpottaa elämää!

No niin varmaan! Eilen sain viimein hankittua midikiipparin. Asennus oli helppoa, mutta käyttöönotossa taas oli vaikeuksia, kun ei vaan kertakaikkiaan osaa! Tietenkin F-Secure "auttoi" omalla osallaan esim. mukana tulleen sekvensseriohjelman asennuksessa ja avaamisessa. Taisi olla liian tiukat kriteerit suojaukselle. Virusskannauksen kun otti pois päältä, niin johan lähti pelittämään!

Reasonissa sai vähän aikaa kikkailla ennenkuin sai edes ääntä ulos ja kun siinä onnistui, niin sitten piti saada vielä äänitys onnistumaan. Saihan sitä loppujen lopuksi kaiken toimimaan, mutta raivostuttaa vaan kun ei sitä jaksa kaikenlaisia manuaaleja kahlata läpi eikä sitä meinaa käyttämiselläkään oppia. Kyllä sitä tuntee itsensä tyhmäksi ja saamattomaksi. Mutta ei auta mussuttaa ja itkeä markkinoilla!

Muuten kyllä suorastaan raivostuttaa, kun kaikki menee niin laitekeskeiseksi, kaikkea pitäsi osata käyttää ja vääntää ja kun ne eivät vielä tahdo toimia kuten pitäsi!!! Yhtenä hienona esimerkkinä olkoon PC:hen liitetty digiboxi (Anysee). Laite on toiminut tosi hyvin, kun sen liitti talon anteeniin (oma antenni ei toiminut muuten kuin piti laitetta kädessä pään yläpuolella!). Pääsiäisenä katseluohjelmaa avattaessa tuli sitten herjaa ja suuri vitutus iski välittömästi. Pitäisikö ohjelma asentaa uudelleen? Ei kun Anyseen suomalaisille sivuille ja sieltähän löytyi ratkaisu välittömästi! Microsoftin heino tietoturvapäivitys oli tehnyt jonkin muutoksen tiedostoon, joka vaikutti WinHelpin toimintaan ja tähän löytyi sitten paikkaus "Mikki Hiiren" omilta sivuilta. Toimii taas! Olinhan juuri tietenkin ottanut viimeisimmät tietoturvapäivitykset.

Näitä juttuja tulee melkein päivittäin ja tämän takia sitä tekee typeryksissään kaikkea aivan mahdottomiltakin tuntuvia asioita ja virheitä.

Helpompaa olisi, jos olisi vain Kitara, taivas ja tähdet! ~(;-))~

Kirjoitettu Wednesday 11.04.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: