Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Apocalyptica Turun VPK:lla 11.10.2007

Jo itsessään paikka on hieno tällaiselle konsertille. Apojen huppari piti ostaa ennen varsinaista kliimaksia.

Lämppäriä ei ollut eikä oikeastaan vaatinutkaan, mutta taustamusiikki olisi voinut olla parempaa ja sitten tulla vähän lujempaa, kun välillä ei saanut millään selvää mitä sielllä oikein soitettiin!

Sitten tuli yksi biisi vähän lujempaa ja siinä vaiheessa olisi voinut kajahtaa päässä että pian aloitetaan. Biisin loppu jäi pyörimään voimistuen aika kovaksikin. Sitten valot sammuivat, lavalla syttyi taustavalo paljastaen mustat pääkallotuolit. Bändi tuli lavalle ja se oli menoa!

Uutta ja vanhaa tuli ja meininki oli aivan mieletön. Jätkät, siis Eicca ja Perttu, riehuivat tapansa mukaan parhaimmissa kohdissa eikä rauhallisetkaan biisit jättäneet mitenkään kylmäksi. Tunti 10 min. kestäneen varsinaisen setin lisäksi tuli ensin 3 encorea ja näiden jälkeen vielä 1.

Vaikka musiikki on aina se itse asia niin tiukka valoshow teki keikasta tosi hienon. Taustalla välillä paljastuva kuva siivellisestä pääkallosellosta oli myös vakuuttava. Pienenä yksityiskohtana oli Life Burns -biisin loppupuolella pääkallosello, jonka sisältä loisti silmäaukoista valo ja tuli savua. Varsinkin kun biisi loppui ja valot sammuivat...

Loistava konsertti!

Kirjoitettu Monday 15.10.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: