Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Suvi - äänityksiä, konsertti ja keikka

Kesän varsinainen happening oli Iron Maidenin konsertti, jonka Tampereen Ratikan keikalle ostin liput pojalle synttärilahjaksi. Nuoruuden muistojen uuden aallon ”hevi-bändi” oli ammattitaitoinen ja taitava ryhmä. Sää oli lämmin ja aurinkoinen. Pojan ensimmäinen kunnon rock-konsertti taisi tehdä vaikutuksen. Ainakin sähkökitaran omatoimiset soittoharrastukset lisääntyivät merkittävästi :-)

Lomailun jälkeen olemme myös äänitelleet uutta musiikkia TOB-projektille. Seuraavaan kappaleeseen saimme vierailemaan ja tuomaan arvokasta lisämaustetta kolme vierailevaa musikanttia. Kappale poikkeaa jälleen TOB:n linjasta, mutta minusta se vain on hyvä juttu, koska koskaan ei pidä juuttua vain yhteen tiettyyn soundiin tai tyyliin.
Toinen keskeneräinen kappale on kitaravetoinen. Kappale on vasta muotoutumassa, joten senkin lopputulos lienee taas yllätys.

MAP:n puolella on tulossa mielenkiintoinen kappale, joka on ollut tähän saakka tehdyistä kappaleista soittotaimiltaan, laulurytmiikaltaan sekä erine osioineen kaikkein vaativin. Soundi on siirtynyt jonnekin vieläkin raskaampaan hard-rock-tyyliin. Kappaleeseen on vielä tulossa yksi äänitettävä instrumentti, joka kruunaa koko kakun.

Elokuun viimeisenä perjantaina Roadblockin pojat kutsuivat laulamaan ”Dance with a devil”- biisin Klaukkalan Yritysten Yö – tapahtuman yhteydessä järjestettyyn ulkoilmakonserttiin. Olimme aiemmin viikolla harjoitelleet biisin soittamalla kaksi kertaa lävitse. Tosin RB oli harjoitellut biisiä edellisellä viikolla ja Antzu soitti toiset kitaraosuudet sekä soolot kappaleen varsinaisissa äänityksissä.
Lopulta lauloin bändin kanssa kolme biisiä ja hienoa oli. Äänentoisto oli ammattilaisten käsissä, eikä viileä ilma haitannut tippaakaan: T-paitasillaan homma kotiin ja asenne ROCK .-) .

Toiveissa on että uusia kappaleita saataisiin ladattua mikseriin kuunvaihteen tienoilla.

Kirjoitettu Friday 12.09.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: