Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Hearts Answer - äänittäminen

Kappale on peräisin syksyltä 2006, jolloin treenailimme biisin ensimmäisiä versioita. Tästäkin biisistä taitaa olla useampi versio, niin rummut, bassot kuin kitaratkin äänitetty yhä uudelleen.

Lopulta talven tienoilla Tom sai äänitettyä jykevät rumpupohjat, johon on sijoitettu pieniä jippoja sinne tänne, mm. väliosan ”sample”. Tapsan juoksevat bassot ovat täysin erilaiset kuin ensimmäisissä versioissa. ”Junan” mukaan rumpukompin ja basson kanssa tuli sahaava kitara.

Kitarat muuttuivat varmasti eniten biisissä. Hannes kävi soittamassa A-osan lopussa olevat iskut kiinni ja toi hieman hard-rock vivahteita biisille. Ehkäpä liiankin raskaita sävyjä tasapainottamaan Tom soitti synataustoja muutamiin kohtiin, jolloin kappaletta saatiin kevyemmäksi.

Kokeilimme paria sooloa kappaleessa, kunnes päätin itse soittaa lyhyen, suoraviivaisen, perusrockmaisen pätkän. En viihdy enää sooloissa, mutta menköön yhden kerran :-)

Lauluihin olen suhteellisen tyytyväinen, mutta joitain kohtia tekisin toisin. Omasta mielestä vielä oikeaa kitarasoundia hieman etsitään, mutta muutoin muut palikat alkavat pikkuhiljaa löytyä. Eli mielleyhtymä 80-luvun hieman raskaimpiin säveliin, joissa on jopa kasarivaikutteita…

Kirjoitettu Saturday 19.04.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: