Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Breaking the Form äänitys

Kappaleessa on erikoinen seiskarytmitys sekä muuttuvat kappaleen osiot. Sen vuoksi biisin soittaminen ja laulumelodian sovitus oli suhteellisen työlästä. Kappaleen teema muodostui tavanomaisten asioiden rytmityksen, osioiden, kaavojen rikkomiseksi, josta sitten muodostui myös sanoitus.

Biisin syntyprosessi oli jälleen hyvin pitkä, mutta sitäkin palkitsevampi. Soundimaailma alkaa olla hyvin lähellä sitä, mistä itse juuri hard-rock musiikissa pidän. Matalat taajuudet ovat pinnalla, muttei siten että kitarat jyräisivät niitä. Normaalillakin virityksellä päästään hyvään tulokseen, ja jätetään tilaa basson hoitaa omat taajuudet.

Sanoitukseen karkasi huoli rahamaailman ylivallasta luonnon kustannuksella. Sanoma voisi olla, että asioita voi tehdä toisin kun on totuttu tekemään ja onko tämä todella se oikea tie jatkaa eteenpäin?

Saimme kappaleeseen lauluosastoa vahvistamaan erään laulajattaren, jolta piakkoin, lähiaikoina ilmestyy levy. Omaan laulusuoritukseeni olen suhteellisen tyytyväinen, mutta naisääni täydentää upeasti lopputulosta. Siitä kiitokset ”Marrelle”.

Urkusoolon soitti lohjalainen Santtu S. Soolon taustat olivat sen verran erikoiset, että ”kaavoja rikkovan” soolon ideoiminen kappaleeseen ei ollut aivan helppo tehtävä, mutta hyvin Santtu löysi jutun punaisen langan.

Koko paketin äänitti ja miksasi kokoon Tom ja kun muistaa, että kaikki tämä kotikonstein, niin lopputulokseen täytyy olla tyytyväinen.

Kirjoitettu Wednesday 08.10.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: