Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Onko kaikki sen arvosta ( lyriikkaa )

Onko kaikki sen arvosta

Joskus on aikoja, ku tuntuu et kaikki kaatuu ja mikää ei onnistu, se o tuttua tutumpi tunne meil jokaisel mut ei anneta sen lannistaa..


1 säe:

Ajat vaihtuu ja sekunnit vierii, hyvät ajat muide joukos o ku hetken huumaa mutta niihin kandee tarttuu ne antaa kummast voimaa. Moni dallaa kaduil vailla elämän suuntaa, sortuu paineidensa alle ja alkaa vetää kamaa. Niihä sitä sanotaa et veri vetää itää mut se mikä loppupeleis tekee ihmisest nistin on huono itsetunto ja pahoinvoiva sielu.


Chorus:

Onko kaikki sen arvost et kandee heittää toivo narikkaa/ jättää kaikki taa ja siirtyy ajast ikuisuutee/ Jos mult kysytää ni sanon ehdottomasti ei sillä ei se o ratkasu vaik taakka selässä kui painas/ Kandee kattoo horisonttii ja ottaa haasteet vastaa, vaikeuksie kauttaha sitä voittoo tehää.

2 säe:

Elämä antaa elämä ottaa mut mitä siit kaike jälkee lopult jää kätee, kasa kokemuksii nii huonoja ku hyviä ja ne jos mitkä ihmist rikastuttaa/ Jos asiat alkaa mennä iha päi skuttaa pyydä frendien tukee ja anna ajan kuluu,se parantaa haavat. Elämää vois kuvaa kolmella sanalla: Kuin harkkoja kultaa, se on aarre jonka arvost toista et löydä vaik ettisit läpi kautta taivaan ja maan.

Chorus x2

Kirjoitettu Thursday 29.03.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: