Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

VSP ja minä S-Osiksella!

Tämä olkoon virallisen epävirallinen (ja täysin objektiivinen, tietenkin) keikka-arvostelu Venäläisen Sivuprojektin keikasta Turun S-Osiksella.

Kuin kettu luikahdin backstagelle, nauttimaan oluesta ja hyvästä seurasta. VSP:tä edelsivät uusi tuttavuus Absorb Your Zines ja Tomato Tomato. Yhteisvoimin nämä yhtyeet virittivät minut vastaanottavaiseen tilaan, kunnes lopulta lähempänä keskiyötä elektroakustisten kitaroiden sulosoinnut pärähtivät soimaan.
Aluksi Vldmir ja Poorish soittivat kahdestaan ilman rumpujen säestystä. Kun viimein Candy-Andy asteli lavalle kumipizza ja olutlasi kädessään, en voinut kuin uumoilla, oliko alkoholisoitunut ystäväni niin sanotusti "kussut" keikan. Näin ei kuitenkaan ollut, sillä tuo vinkeä trio oli vetänyt yleisöä kuin pässiä lieassa.
Rauhaisan alun jälkeen käyntiin lähti mieletöntä mättöä. Keikkalistasta en muista juuri muuta kuin että kaikki legendaarisimmat VSP hitit käytiin läpi. Howard Huges, Honey, The Birdflu Is Here, Heartless Rat Ballad... lista on loputon. Setin loppu oli napakymppi, VSP:n iskiessä pöytään supersuositun Japanese Songin, joka veti yleisöä lavan eteen kuin pipoa. Iloisena yllätyksenä listaan oli otettu mukaan klassikko: Kung-Fu Porno, joka vei minut ja monet muut euforiseen olotilaan. Ah sitä yhteislaulun määrää. Hieno keikka. Perfecto.

Pian vain uutta keikkaa putkeen. Ja savukone oli todella hieno asia...tosin housuni olivat aivan mällissä roudattuani vuotavaa savukonetta kotia kohti. Roger. Out.

Kirjoitettu Saturday 11.11.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: