Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

X-Mas Extreme

Kirjoittaessani tätä kello on jo puoli neljä (iltapäivällä), mutta siitä huolimatta ajatteluelimeni (eli aivot) ovat käännettynä aamu -asentoon. Tämän päivän puheenaiheeni on nukkuminen ja yöasujen käyttö.

Minkä takia yöpukuja käytetään? Kun olin vielä aivan pikkuinen, rakas äitini puki päälleni Turtles-pyjamat vaikka väkisin. Tosin nyt kun asiaa ajattelee, olisihan se ollut outoa, jos puolimetristä kansaa vilistäisi luonnontilassa ympäri taloa samalla, kun jehovan todistajat koputtavat kertoakseen Hänen sanomaansa.
Kenties kyseessä on hygieniset seikat, en tiedä. Joka tapauksessa siirtyessäni rajan tuolle puolen, eli teini-iän ihanaan ajanjaksoon, lopetin yöpuvun käytön kokonaan. Kyllä... nukuin ALASTI! En ole siitä ylpeä, mutta kieltämättä siinä oli jotain vapauden tunteen tuottamaa mielihyvää.
Sittemmin palasin käyttämään yöpukua. En kylläkään Turtles-pyjamaa tai mitään muuta noloa (lue: siistiä), vaan näppärää t-paita ja bokserit -yhdistelmää. Haluaisinkin ylistää hetken boksereitani jos sopii...
Ne ovat hienot Karvinen -bokserit, joiden toisessa lahkeessa Karvinen makaa joulukarkkirasiassa ja jossa on kirjoitettuna teksti X-Mas Extreme. Ne ovat todella väljät. Koitin kerran mennä kouluun ne jalassa, mutta tuo edellä hehkuttamani "vapauden tunne" alkoi aiheuttamaan kiusallisia tuntemuksia pitkin päivää. Silloin totesin nämä muuten niin priimaluokan bokserit päiväkäyttöön soveltumattomiksi.
Yökäyttöön ne sen sijaan soveltuvat täydellisesti. Ne on valmistettu luxuriäärisestä silkistä, tai jostain synteettisestä, mutta yhtä kaikki, ne ovat käsittämättömän "smuutit". Suosittelen Karvinen -boksereita kaikille. En suosittele Mikki Hiiri -boksereita, jotka joskus omistin. Ne olivat epämukavat haaroista. Tässä kaikki. Kiitos. Näkemiin.

Kirjoitettu Saturday 09.09.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: