Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Risto-Matti pulassa osa 1.

Niin, ystävien hylkäämä, suvun hyljeksimä Risto-Matti eli "Ritti" niiden kavereiden kesken, jotka häntä pitivät kaverina, oli matkalla kohti vanhan Nestorin Majakkalaivaa. Oli hyvin pimeää ja Risto-Matti tiesi sen. Tai siis Risto-Matti luuli, että oli pimeää, koska hän oli valosokea. Alakoulun joulujuhlassa paha Simo-Juhani, joka oli saanut lisänimen "juhani" siitä, että oli murskannut koulun keittäjän leukaluun vesurilla oli huomannut Risto-Matin omituisuuden ja oli vakaasti päättänyt rankaista "rittiä" oikein isoisän "kädestä".
Simo-Juhani oli vakoillut Risto-Mattia ja Risto-Matin isää jo useiden kuukausien, ellei jopa vuosien ajan ja tänään illan hämärtyessä hän työntäisi Risto-Matin Nestorin Majakkalaivan laidan yli kohti kuolemaa. Ja olipa Simo-Juhani ajatellut vielä laittaa varmuuden vuoksi Risto-Matille suukapulan, jottei tämä pystyisi huutamaan Nestoria apuun meren pohjasta. Nestori oli nimittäin innokas sukeltaja ja hän oli kehittänyt ainutlaatuisen tavan puhua vedenalla. Tämä perustui fotosynteesiin ja itä-saksan tekemiin salaisiin kokeisiin delfinaariossa.
Risto-Matti saapui rannalle ja hapuili köyttä, joka oli toisesta päästä kiinni Nestorin Majakkalaivassa ja toinen pää oli sidottu erittäin ammattimaisin merimiessolmuin Ford Transitin vatokoukkuun. Käyden löydettyään Risto-Matti lähti vetämään itseään köyttä avuksi käyttäen kohti laivaa, joka oli arviolta 10 meripeninkulman etäisyydellä rannasta.
Risto-Matti ei huomannut, kun häntä lähti seuraamaan tumma hahmo hehkuvin silmin verisessä suussaan likainen puukirves...

Kirjoitettu Friday 18.08.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: