Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Maanantaina mennään taas

Yhden välipäivän jälkeen puolivälieräsarja IFK:ta vastaan jatkuu maanantaina kolmannella ottelulla Nordenskiöldinkadulla. Jokereille lähtökohdat ovat 2-0-tilanteessa hyvät, mutta vaarana piilee liika tyytyväisyys kahden voitetun pelin jälkeen.

Sunnuntaina joukkue ei käänyt lainkaan jäällä. Hartwall Areenan uumenissa valmistauduttiin kuitenkin huolella tulevaan otteluun.

"Tämä oli ihan vain palauttava huoltopäivä. Käytiin ihan lyhyesti lauantain peli läpi, jumpattiin ja juostiin vähän. Aktiivinen palautuminen", Erkka Westerlund kuvaili.

Paras seitsemästä -sarjassa kolmas ottelu antaa usein hyvin paljon suuntaa sille, mihin päin etu lähtee kääntymään. Westerlund painottaa, että joukkueen on pystyttävä sulkemaan ympäröivät asiat pois mielestään, eikä ajatella, mikä tilanne on otteluvoittojen suhteen kahden pelin jälkeen.

"Keskeisintä on, että se ei auta, mitä on tehty, eikä myöskään pidä ajatella asioita liian pitkälle. Maanantaina on tärkeintä saada ajatukset peliin ja niihin asioihin, jotka auttavat yksittäisessä pelissä. Ajatus ei saa karata. Se on se asia, missä meitä mitataan tällä hetkellä", kokenut päävalmentaja sanoi.

Nordenskiöldinkadulla ottelu alkaa maanantaina kello 18.30. Kokoonpano ilmestyy SM-liigan sivuille puolilta päivin.

Lähde: http://www.jokerit.com/index.php?id=1&nid=1318

Ja Jokerithan voittaa tuon maanantai pelin myöskin! ;)

Kirjoittanut uninen runoilija 21.03.2011

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.