Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Ei tarvetta muutoksille

Jokerit noudatti tuttua kaavaa valmistautumisessaan puolivälieräsarjan neljänteen otteluun IFK:ta vastaan. Tiistai oli huoltopäivä, jonka aikana energiatasoja pyrittiin palauttamaan maanantain kovatempoisen ottelun jäljiltä. Tappio on nollattu ja kaikki edelleen omissa käsissä.

"Peli oli maanantaina kova ja fyysinen. Osa pelaajista kävi vähän luistelemassa, mutta yhteistä joukkueharjoitusta ei ollut", Erkka Westerlund kertoi.

"Joukkueessa on hyvä taistelumieli ja nopeasti alettiin katsoa keskiviikkoon. Pitää muistaa, että maanantain suoritus oli meiltä paljon parempi kuin ensimmäinen peli Nordenskiöldinkadulla."

IFK voitti kotiluolassaan 2-1 viime hetkien maalilla ja kavensi samalla otteluvoitot 1-2:een. Lyhyen hetken verran pelaajien keskuudessa harmiteltiin kolmannen erän maalipaikkoja, joita ei pystytty hyödyntämään. Menneitä ei kuitenkaan jääty sen enempää märehtimään.

"Paikat oli ratkaista peli, mutta noin se usein menee, jos ei itse onnistu, niin kaveri tekee vähän vähemmistäkin paikoista. Kolmas erä oli ihan meidän hallussa", Janne Lahti mietti.

"Mitään hätää tässä ei ole, vaan jatketaan kotihallissa taas. Mitään ei ole tarvetta muuttaa, vaan jauhetaan omaa peliä. Eiköhän se tuota tulosta", hyökkääjä jatkoi.

Yksi muutos nähtäneen keskiviikon kotiottelussa, sillä Westerlund on todennäköisesti sivussa vaihtopenkiltä ottelurangaistuksensa vuoksi. Tomi Lämsä ja Hannu Virta ovat kuitenkin hoitaneet peluutuksen tähänkin asti, joten isoksi asiaksi päävalmentaja ei asiaa nosta.

"Ei se meidän toimintaa haittaa, koska meillä on penkillä hyvät toimivat periaatteet. Lämsä on peluuttanut koko ajan hyökkääjiä ja Virta puolustajia. Varsinaiseen aitiotoimintaan tällä ei ole isoakaan merkitystä. Kentällä nämä ottelut pelataan", Westerlund totesi.

Ennakon kirjoittamishetkellä SM-liiga ei ollut vielä antanut päätöstään Westerlundin toimitsijakiellon pituudesta.

Keskiviikon ottelu Hartwall Areenassa alkaa tuttuun tapaan kello 18.30. Ottelu on jo nyt käytännössä loppuunmyyty, mutta joitain hajapaikkoja voi olla saatavilla.

Lähde: http://www.jokerit.com/index.php?id=1&nid=1320

***

Jokerit voittaa seuraavan kohtaamisen kyllä! :) Ei siis tarvetta muutoksille. ;)

Kirjoittanut uninen runoilija 23.03.2011

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.