Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

"Tsemppi ja näytönhalut vain kasvavat"

Puolivälierissä aloitetaan perjantaina loppuhuipennus paras kolmesta -menetelmällä, kun neljän ottelun jälkeen voitot ovat 2-2. Taistelu on ollut kiivasta ja meno todennäköisesti vain paranee. Jokereissa keskiviikon tappio vain nostatti henkeä.

"Ei missään nimessä saa lannistua, koska sarja on 2-2 ja kaikki auki. Tasaisia pelejä nämä ovat olleet koko ajan ja hirveää taistelua. Nyt aloitetaan tavallaan alusta", Teemu Eronen mietti keskiviikon ottelun jälkeen.

Tappion jälkeen tunnelmat olivat jokerileirissä vain hetken pettyneet. Ottelu alkoi kolmannessa erässä kääntyä kotijoukkueelle, mutta 2-1-johto ei aivan kestänyt loppuun asti. Tunteet ehtivät erän aikana heitellä laidasta laitaan, kun johtomaalia seurasi tasoitus aivan lopussa.

"Se kuuluu tähän peliin", Eronen kuittasi.

"Tehtiin paljon töitä sen yhden maalin eteen. Harmi, että kaveri onnistui lopussa. Kaikki tietävät, että näin voi käydä ja pitää vain olla hetkessä koko ajan eikä ajatella yhtään eteenpäin. Sitä lätkä ja playoffit ovat."

Nuori puolustaja näkee sarjan ratkaisut kiekollisuudessa. Se joukkue, joka pysyy enemmän kiekossa, on lähempänä välieräpaikkaa.

"Se, joka pystyy pitämään kiekkoa ja väsyttämään ja juoksuttamaan vastustajaa, on vahvoilla. Se nähtiin meidän 2-1-maalissa: pidetään kiekkoa ja tehdään pitkiä hyökkäyksiä. Niin pitää toimia jatkossakin ja rullata vain menemään. Liike on meidän vahvuus", Eronen painotti.

Kaiken vääntämisen keskellä pelaajat ovat myös nauttineet ainutlaatuisesta pudotuspelisarjasta. Jokainen peli on ollut loppuunmyyty ja näin on varmasti myös jäljellä olevissa koitoksissa.

"Loistava fiilis. Hienoimpia matseja minun urallani tähän asti. Ainakin kaksi peliä saadaan vielä nauttia tästä. Toivottavasti sen jälkeen vielä lisää", Eronen hymyili ja suuntasi katseet luottavaisena perjantaille.

"Jokainen varmasti tiesi, että tiukka sarja tästä tulee. Keskiviikko antoi meille vain lisää tsemppiä ja näytönhaluja. Eiköhän käydä hakemassa tärkeä voitto ja pannaan sarja poikki lauantaina."


***

25.03 Pe 18.30 HIFK - Jokerit
26.03 La 18.30 Jokerit - HIFK

Kirjoittanut uninen runoilija 24.03.2011

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.