Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Harkimo: Selänne kaukalossa tai paita kattoon

Jokerien hallituksen puheenjohtaja Hjallis Harkimo vakuuttaa Teemu Selänteen olevan mukana jossain roolissa, kun Anaheim Ducks tulee Helsinkiin ensi lokakuussa.

Anaheim pelaa harjoitusottelun Jokereita vastaan 4. lokakuuta ja NHL:n runkosarjaottelun Buffalo Sabresia vastaan 7. lokakuuta.

- Olen Teemun kanssa puhunut, että mikäli hän lopettaa uransa eikä jatka ensi kaudella, niin siinä tapauksessa Jokerit-Anaheim-ottelussa vedetään hänen paitansa kattoon, Harkimo kertoi.

- Itse henkilökohtaisesti uskon, että hän jatkaa vielä uraansa, mutta minulla ei ole sen asian kanssa mitään tekemistä. Harva kaveri lopettaa, kun on tehnyt 80 pistettä ja on kahdeksantena pistepörssissä. Toivon, että näkisimme Teemun Helsingissä Anaheimin paidassa, mutta jos hän ei ole Anaheimin paidassa, niin on ainakin mukana tapahtumassa, Harkimo jatkoi.

Selänne: Jokereita vastaan erikoista pelata

Teemu Selänne vihjaa olevansa kaukalossa ensi lokakuussa, kun NHL-joukkue Anaheim Ducks pelaa Helsingissä Jokereita vastaan.

Anaheim pelaa harjoitusottelun Jokereita vastaan 4. lokakuuta ja NHL:n runkosarjaottelun Buffalo Sabresia vastaan 7. lokakuuta.

- On tosi hienoa, että Ducks aloittaa kauden Helsingissä. Se tulee olemaan mielenkiintoinen tapahtuma. Varsinkin kun pelataan Jokereita vastaan, niin se on erittäin erikoista, Selänne ennakoi NHL:n Suomen vierailun tiedotustilaisuudessa esitetyllä videolla.

Jokereissa läpimurtonsa tehnyt Selänne ei ole vielä vahvistanut, jatkuuko jääkiekkoura myös ensi kaudella. Tämän NHL-kauden runkosarjassa Selänne on tehnyt 73 ottelussa pisteet 31+49=80.

MTV3 - Jani Merimaa

Kirjoittanut uninen runoilija 11.04.2011

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.