Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

TOP 10: SM-liigan kesän kovimmat siirrot

Vaikka jääkiekon SM-liiga on tauolla, niin siirtomarkkinat eivät ole levänneet kesänkään aikana. SM-liigassa nähdään jälleen ensi kaudella monia mielenkiintoisia uusia ja vanhoja nimiä. MTV3.fi listasi tähän mennessä kesän SM-liigan kovimmat siirrot.
TOP 10: SM-liigan kesän kovimmat siirrot

10) Arto Laatikainen, JYP

JYP nappasi puolustaja Arto Laatikaisen Södertäljestä. Espoolaisen kiekkokoulun kasvatti on tätä aiemmin edustanut pelkästään kotimaassa Bluesia ja kolmen Ruotsissa vietetyn kauden jälkeen edessä onkin mielenkiintoiset haasteet Jyväskylässä. Laatikainen voitti puolustajien pistepörssin 2007-2008 ja on monipuolinen ja taitava puolustaja jyväskyläläisten takalinjoille.
TOP 10: SM-liigan kesän kovimmat siirrot

9) Mikko Jokela, HIFK

Puolustaja Mikko Jokela palaa kahden ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen takaisin Suomeen ja HIFK:hon. Jokela lähti kauden 2009 jälkeen ensin Minskiin ja sen jälkeen pelasi viime vuonna Timråssa. Kokenut ja varma puolustaja tuo erinomaisen lisän Petri Matikaisen miehistön puolustukseen.
TOP 10: SM-liigan kesän kovimmat siirrot

8) Riku Hahl, Jokerit

Riku Hahl on pelannut edelliset neljä kautta ulkomailla joista yksi vuosi vierähti Sveitsissä ja kolme seuraavaa Ruotsissa. Nyt hän kuitenkin tarttui Jokereiden täkyyn ja Hahlissa narripaidat saavat kovan luokan ja kokeneen puolustavan keskushyökkääjän. Ehdotonta huipputasoa SM-liigaan.
TOP 10: SM-liigan kesän kovimmat siirrot

7) Martti Järventie, Ilves

Kokenut tamperelaispuolustaja palaa kotiinsa voitettuaan viime kaudella HIFK:n kanssa Suomen mestaruuden. 35-vuotias kokenut pakki päättänee uransa kasvattiseurassaan, sillä hän teki seuran kanssa neljän vuoden sopimuksen. Järventie tuo kokemusta ja johtajuutta Ilves-paitaan. Hän ei ole ehkä nuoruusvuosiensa vauhdissa, mutta omaa erinomaisen silmän ja sitä myöten erittäin vaikea ohitettava.
TOP 10: SM-liigan kesän kovimmat siirrot

6) Juha-Pekka Haataja, Kärpät

Viime kaudella HIFK:n paidassa mestaruutta juhlinut Juha-Pekka Haataja palaa kotimaisemiin Ouluun ja Kärppiin. Kärppien kasvatti on joukkueelle mieluisa paluumuuttaja joka tuo rutkasti tulivoimaa oululaisjoukkueen hyökkäykseen. Haataja voitti viime talvena pudotuspelien pistepörssin ja on yksi kesän ehdottomista kaappauksista.
TOP 10: SM-liigan kesän kovimmat siirrot

5) Markus Seikola, Pelicans

Laatikaisen kanssa viime kaudella Södertäljessä pelannut Markus Seikola palaa vuoden Ruotsissa vietetyn kauden jälkeen takaisin Suomeen. Seikola lähti Ilveksestä Ruotsiin kovien näyttöjen kera, sillä hänet oli valittu SM-liigan parhaaksi puolustajaksi, mutta kausi Ruotsissa ei mennyt odotusten mukaan. Huippupakki joka tapauksessa, jolla on taas näytönpaikka kotimaan kamaralla.
TOP 10: SM-liigan kesän kovimmat siirrot

4) Ville Koistinen, Ilves

Koistinen palaa Järventien tavoin takaisin kasvattajaseuraansa monivuotisella sopimuksella. Viimeksi Ruotsissa rikkonaisen kauden pelannut Koistinen allekirjoitti Ilveksen kanssa seitsenvuotisen sopimuksen. Koistinen on ehdoton kaappaus, sillä hyökkäävänä ja taitavana puolustajana hän tuo tehoja myös hyökkäyspäähän. Lisäksi vuodet rapakon takana ovat tuoneet rutkasti lisää fyysisyyttä. Hän on tärkeä palanen ensi kauden Ilvestä.
TOP 10: SM-liigan kesän kovimmat siirrot

3) Sami Kapanen, KalPa

Sami Kapanen päätti jo kertaalleen uransa, mutta veri veti takaisin kaukaloon ja niinpä hän allekirjoitti omistamansa seuran kanssa uuden kaksivuotisen sopimuksen. Kapasen rooli KalPassa on merkittävä sekä kentällä että sen ulkopuolella ja hän on edelleen tärkeä palanen kuopiolaisjoukkueen menestyksessä ensi kaudella.
TOP 10: SM-liigan kesän kovimmat siirrot

2) Ilari Filppula, Jokerit

Ilari Filppula lähti veljensä tavoin valloittamaan uutta mannerta, mutta tällä kertaa se jäi valloittamatta. Pahat kielet kertoivat, ettei Filppulan puolustuspelaaminen miellyttänyt Detroitissa. Filppula ei siten saanut mahdollisuuttaan Detroitissa, mutta pelasi erinomaisen vahvan kauden AHL:ssä Grand Rapidsissä. Edellinen Jokeri-vierailu kaudella 2004-2005 jäi odotuksista ja nyt hänellä on uusi näytönpaikka.
TOP 10: SM-liigan kesän kovimmat siirrot

1) Kim Hirschovits, HIFK

Kim Hirschovits on yksi monista kesällä kasvattiseuraansa paluun tehneistä pelaajista. Hirschovits viihtyi Ruotsissa ja Timråssa kauden verran ennen kuin palasi kotiin. Viime kausi oli pienoinen pettymys, mutta hänen kyvyistään kertoo muun muassa 2008-2009 SM-liigan pistepörssin voitto. Hirschovits on HIFK:n ehdoton ykköshyökkääjä ensi kaudella ja myös meidän listan ykkösnimi.

Kaikki pelaaja siirrot:
http://www.mtv3.fi/urheilu/jaakiekko/uutiset.shtml/2011/07/1359935/nain-sm-liigan-suosikkijoukkueesi-on-vahvistunut-kesan-aikana

Lähde: Mtv3/urheilu

Kirjoittanut uninen runoilija 23.07.2011

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.