Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lomat on lusittu

Liigajoukkue palasi maanantaina yhteisiin harjoituksiin kuuden viikon omatoimisen jakson jälkeen. Laaja rinki oli jaettu kahtia; toinen puolikas harjoitteli jäällä ja toinen keskittyi kuivatreeniin. Tiistaina osat vaihtuvat. Ilari Filppula kertoi tunnin mittaisen jääharjoituksen jälkeen, miten kroppa reagoi rasitukseen.

Ensimmäisellä viikolla aivan kaikkia sylintereitä ei oteta käyttöön, jotta pelaajat saavat rauhassa tottua kovaan treenirupeamaan ennen kauden alkua. Filppula otaksui, että normaali vire alkaa luisteluun ja kiekonkäsittelyyn löytyä noin kuukauden kuluttua.

Ensimmäistä kertaa joukkueharjoituksissa sitten viime kauden olivat mukana myös amerikkalaispelaajat Jeremy Dehner ja Ben Eaves. Dehner tosin joutui jättämään harjoituksen kesken leukaan tulleen kiekon vuoksi.

"First day", naurahti puolustaja marssiessaan pukukoppiin paikattavaksi.

Loukkaantumistilanne on hyvä, sillä ainoastaan Semir Ben-Amor puuttuu harjoitusvahvuudesta. Viime kaudella tullutta nivusvammaa on hoidettu leikkaussalissa, joten voimahyökkääjän paluu ei ole ajankohtainen vielä alkukaudella.

European Trophyn avausottelusta HIFK:ta vastaan ovat varmuudella sivussa myös John Klingberg, Alexander Ruuttu ja Teemu Pulkkinen, jotka matkaavat tällä viikolla 20-vuotiaiden maajoukkueen leirille Pohjois-Amerikkaan. HIFK kohdataan ensi viikon lauantaina.

Filppulan haastattelu:
http://www.jokerit.com/index.php?id=1&nid=1391

Lähde: Jokerit.com

Kirjoittanut uninen runoilija 01.08.2011

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.